Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]KIM ZAGRAC NA PL?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.a więc jak w temacie.mam pytanie co do tego,kim zagrac.o eq sie nie musze martwic,przynajmniej tak mi sie wydaje.Mam 5-6 moze góra 7 kamoli jesli sprzedam wszystkie pierdoły, i do tego bizuterie typu:ebo+9 srebrna+9 buty 1500pż i naszyjnik 10% na kryta.

Chodzi mi głównie o to,zeby postac była dobra do expa,dropienia a zeby w pvp tez sobie radziła:] Pewnie większosc z Was pomysli sobie: "rzal noba bylo durzo takih tematuf" :P Ale ja naprawde mam dylemat.Chciałbym zebyscie w odpowiedzi napisali troche o Swoim faworycie,dlaczego wybrac akurat tę postać:). Dopisze jeszcze,że Wojownik Body który według wielu jest postacią najbardziej uniwersalną, odpada, dlatego ze ku choc staniały,nadal sa dosc drogie w porównaniu do ksiąg dla innym klas:) Z góry dzieki za pomoc. Polecą "+"/"-" Jak kto woli:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

sura wp

- dobry exp

- dobre pvp od 70lv ^^

- miło się gra

- dużo skili

szaman healer

- dobry exp ( dzięki skilom )

- świetny w pvp

- tanie ku

- fajnie się gra

polecam szaman healer.

Opublikowano

sura wp albo healera/smok.

Szaman smok

Szaman smok to nie tylko postać do buffa . Szaman Smok jest dobry w pvp, posiada skille zwiększające np. atak krytyczny.

Staty : 2:1 INT:WIT potem zręczność.

Skille :

Buff : Pomoc Smoka( zwiększa szansę na krytyka(podwójne obrażenia) -->Błogosławieñstwo(zmniejsza obrażenia fizyczne otrzymywane od wrogów)-->Odbicie(najgorszy skill smoczycy,odbija obrażenia fizyczne otrzymywane od moobów i postaci )

Pod exp : Strzelajacy>Skowyt> Błogosławieństwo> Pomoc smoka> talizman

Uniwersalny : Strzelający>Błogosławieństwo>Skowyt>Pomoc Smoka> lub Strzelający>Pomoc Smoka>Skowyt>Błogosławieństwo

Jest to zrównoważenie skilli ofensywnych i wspomagających. Najczęściej wybierany build. Średni do Pvp, expienie nie jest uciążliwe.

Szaman healer

Zalety Healera:

- Bardzo tanie Księgi Umiejętności

- Bardzo dobra postać do pvp

- Możliwość usuwania negatywnych efektów(zatrucia,spowolnienia,)

- Celne skille

Ale też ma wady :

Wady Healera:

- Ciężko się expi

- do pt(party) i gildi chętniej biorą szamanów smoka

2:1 INT:WIT potem zręczność

uniwersalny build :

Przywołanie Błyskawicy -> Leczenie -> Błyskawiczny Rzut -> Zwinność -> Burzowy Szpon -> Zwiększenie Ataku

Tu masz taktyke pvp :

To jest ukryta treść, proszę

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Tutaj polecam WP bądź daggera.

Miło się nimi gra, nie mają za drogi ku - eq także.

Dagger już na 54 gdy na 3 skile na m (g) jest groźny.

WP to dopiero 75+.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Ja polecam Szaman Smok osobiście gram i nie narzekam bardzo dobrze mi sie expi.. na 43lvl juz sam siedzialem w v2 ;P po 2 grupki oczywiscie z dobrym eq

1294227919.png
Opublikowano

Ja tam polecam WP

i sam zacząłem grać WP

na tych pierwszych lvl trudno trochę

opanować WP ale później PROOOOOO

mam 16 lvl a kładę 30lvl nawet

a mam eq +7 +6 a skille też słabe na razie

53ac225f4213425bb25b7a5156af8aa3.0.gif
Opublikowano

nie graj wp... tylko nieliczni potrafia zrobic na PL'u wp pod pvp ,a expem nigdzie nie zajdziesz (tylko ranking)

na wyzszych lvlach bardziej sie liczy PVP i w tym przypadku bardzo polecam daggera bo to jest w chuj kosa... na 53 lvlu 3 skile m i zapewne niektore pod g by juz mogly podchodzic...

naprawde hara polecam i latwo nim sie expi do 75/79 jezeli masz hays... chodzi o marmurki w v2... z dobrym eq (takim jak mowisz) i bufem z bufami po 25/30% normalnie nakurwiasz od 42 do 70... na 70 siamy +9 i sciskasz w dobrej stali z hp caly spot szponow...

a wp jak mowie... jezeli chcesz lvl to polecam ,ale w pvp nie poradzisz sobie jezeli wczesniej nie grales tym harem... << priv serwy w tym przypadku ci w ogole nie pomoga...

hersygna.png
Opublikowano

Zagraj sura wp. Ma dosyc tanie eq, skille szybko wbijesz itp. Sura wp jest bardzo dobry do expa. Wbijesznim badzo szybko duzy lvl

Juz dostales duzo odpowiedzi, sam teraz musisz zdecydowac

;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...