Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Modyfikacja Plików Clienta Na Niewykrywalne

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

7. Wybieramy plik clienta przez nas zmodyfikowany z takim samym rozszerzeniem (.eix)

jakto wybieramy co mam wybrac nie rozumiem cie

Nikt z nas nie modyfikuje plików tylko już się sciąga gotowe PC do wait haka np

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Mylisz się ; D Brute nie jest jego programem : )

@czy to działa tylko na pliki.eix?

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Hihi tak myślałem : ) Bo to znany programik w sumie identyczny sposób jest z plikami do Warrocka nawet wcześniej podany był tylko tam jest jeszcze z programem Hash CRC : D

@Długo się zmienia suma CRC w tym programiku ? : )

Już nie rozumiem nawet po zmianie mam pack/Pc.epk nie może odczytać pliku ;/;/

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Jesteś na forum i nie możesz mi odpisać? ^.-

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

To jaki plik epk polecasz ? : )

@Najbardziej mi zależy na waithacku i dmg na miecze

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

A jeśli jest ten błąd że mi nie może odczytać pliku .epk to zmiana CRC plików .eix tu pomoże?

@Powiedz jakie pliki polecasz jeśli chodzi o DMG albo Waithacka żeby zadziałały z Twoim indexem i tą zmianą CRC bo mi żadne nie działają;/

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

robie tak: uruchamiam potem klikam zmien i wchodze tam w packa i zaznaczam pc.epk i sprawdz potem kopiuje ten napis i wgrywam nizej a potem wchodze znowu w zmien i wybieram pliki z dmg hacka od popielnika i potem czekam i nic nie ma .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko fajnie, zmieniam sume kontrolną w zmodyfikowanych plikach pc.epk i pc.eix na tę ze starych plików, ale gdy wchodzę do gry atakuje skillem jakiegoś moba, skill atakuje go kilka razy ( tak z 4-5), ale zabiera mu tylko 1 raz życie. Nie wiem o co chodzi, pomożecie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chodzi mi o ten program burte i twoj poradnik. jesli dobrze zrozumialem to DMG hack od artenta ktory dzialal z konia na miecze ze wystarczylo podjechac do moba i stac bedzie dzialal? Bo wczesniej wyskakiwalo ze index jest nieprawidlowy? Sory za chaotyczne pisanie ale siedze na dt i musze co chwile lookac na metki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...