Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Modyfikacja Plików Clienta Na Niewykrywalne

Misiekantos253

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do: Misiekantos253

Witam, mam ciągłe problemy z tymi DMG hackami i chciałbym Cię prosić abyś zamieścił gotową paczkę "ze wszystkim" aby DMG Hack działał na PL'u. Byłbym Ci dozgonnie wdzięczny.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Owszem, chodzi mi o DMG na miecz. Szukałem już nawet ale nie mogłem znaleźć, jeżeli to nie problem to proszę o link.

Sorry za utrudnienia i z góry dzieki.

Opublikowano

Ten plik się nie zapisuje bo to jest tak że zmieniasz tylko wewnętrzną strukturę pliku. Po prostu jeśli masz plik PC z

DMG i podstawiasz sumke CRC z pliku bez DMG to to zapisuje się w pliku z DMG : ) Najprościej mówiąc jest to ten plik który wklejisz do folderu pack

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podmieniłem pilki oryginalne PC i pc2 z plikami artenta - waithack.. I nie działa.. Jest napisane ze cośtam pack/index

Nie wiem co zrobić ; /

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam prośbę. Mógłby ktoś przesłać mi gotowy plik index? Z góry dzięki.

Skromnym Plusikiem nie pogardze!!

:D

1758531robertm643482.jpg

ostrysk8.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Działa wam ta metoda po dzisiejszym update?

Bo u mnie gdy przepakuje pliki root, to potem nie mogę uruchomić klienta, tylko wyskakują pytajniki.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zle zedytowales root, zobacz w pliku syserr.txt w jakim pliku i w jakiej linijce jest blad, popraw to i bedzie ok.

No niestety to nie to syserr.txt jest pusty. Edytowalem 1 linijke dodajac moze z 6 znaków. Chcialem po prostu zobaczyc czy po kosmetycznej zmianie root bedzie dzialal a jak sie okazalo nie dziala. Sprawdzalem to na xp i win 7 i zadnych efektów. Moze crc zle zrobilem. Przerobilem crc dla root.epk i root.eix

Edit: oczywiscie root jest z polskiego metka

Potrzebujesz czegoś? Może to mam zobacz -
Filmy Seriale Gry Aplikacje Książki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...