Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Haki Na Globalny Sever S1,s2,s3

kalipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
większość jest na privy ale jakbyś trochę poszukał znalazł byś kilka tutów z uce lub tradehacka chociaż prawdopodobnie już nie działa i tutaj hack zrobiony przez naszego moda @YourFear na globca: Szukaj a będzie ci dane xD

nie dzialaja jak wchodze to mnie odrazu wywala z kala :/ kurcze musze poszukac jakis nowych chodzmi mi wyloncznie o trade hack i o bota ze se ustawie archa zeby mi mi l solo i ide na palc albo na trening

Opublikowano

Speed i ug oczywiście że już nie działa bo muszę upnąć wersję z nowymi pointerami sry ale z wiadomych przyczyn (zmiana serwera) nie mogłem tego zrobić wcześniej zaraz będzie wersja 1.0.4 :P

sign.png
Opublikowano

A pan flow takie coś piszę "Kolejny pieprzony hedonista... " chociaż to już jest wkurwiające jak komuś się nie chcę nawet przejrzeć kilku tematów ani użyć opcji szukaj tylko chce żeby mu wszystko podano na tacy a on będzie tworzył niepotrzebne tematy

Mariuszw13.png
Opublikowano

kahackzz v 0.3 ma nie ukrytą opcje sniffera i pokazuje ip. każdego kto obok ciebie przechodzi ale to tylko na prywatne servery

Mariuszw13.png
Opublikowano

Assassin13 czyżbyś nie wiedział że moja dll też ma sniffer do ID graczy?:D

W grze wpisujesz bodajże sniffplayeron (sniffplayeroff wyłącza sniffer). Teraz jeśli ktoś się pojawi w okolicy jego nick i PID zostanie dodany do PID.txt (w moim rarze z SKH jest PID.txt ^^). Odpalasz sobie ten dokument wciskasz CTRL+F wpisujesz nick kogo tam chcesz i masz pid :P

Później zapodajesz playerid xx (gdzie xx wpisujesz PID z *.txt).

No i oczywiście na koniec fduel, fparty lub ftrade

sign.png
Opublikowano

Tak, tak .. pokazuje IP ... Gratz all

^^

Nie wiem o czym gadasz o_O

Do PL wchodzisz przez NPC w Green.

Później nie włazisz do żadnej pierdolonej jaskini tylko idziesz na ,,plaże'' masz na mapie i kurwa po drodze masz stone golemy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...