Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HACK] Gordon - Cabin Fever . Pomoc

marceli96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie. Gdzie za pomocą Gordon'a (Glitcher'a ; Gravity nie wchodzi w grę) skampić na mapie Cabin Fever po otworzeniu się strychu (po 15 rundzie) ? Od 1 do 15 rundy kampie w rogu, gdzie otwiera się strych, używając glithchera (jestem cały ciałem na 1 piętrze). Włączam TeleKill'a i cisnę. Kiedy tam jestem potworki się bugują i biegną w miejscu. Ale, gdy otwiera się góra, próbując wejść Glitcherem pod dach, przerzuca mnie na parter, więc nie mam już gdzie kampić. Może ktoś zna dobry kamp ?

ryuw.png

Opublikowano

włącz sobie gravity wyjdz z domu i skocz..polecisz wysoko i tam będziesz mógł na tele jechac ;p a jak zostaną noby to zejdziesz dobić je ghost mode bez problemu ;)

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Wes gravity i cisnij z ghostmode nie telekill'a bo wszyskich nie zabijesz.

A i ghostem mozesz przedmioty podnosic oprocz skrzyn.

Opublikowano
Wes gravity i cisnij z ghostmode

Ale jak włączam ghost mod'a to nie chce mi lecieć w dół. Tak jakby się blokuje. Bo ghostem lece w dół a gravity mnie ciągnie do góry.

Spróbuję tak zrobić i powiem czy działa.

Mam jeszcze pytanie. Czemu czasami dzieje mi się tak, że strzelając z broni potworkom nie uchodzi życie, ani ja nie dostaję punktów ?

ryuw.png

Opublikowano

Ale jak włączam ghost mod'a to nie chce mi lecieć w dół. Tak jakby się blokuje. Bo ghostem lece w dół a gravity mnie ciągnie do góry.

Strzałkami steruszjesz, czyli chyba celownik w dół ustawiasz i strzałka UP

Mam jeszcze pytanie. Czemu czasami dzieje mi się tak, że strzelając z broni potworkom nie uchodzi życie, ani ja nie dostaję punktów ?

Hmm może zombie się dopiero zrespiły

p4xypnxhyuzdgkoq6evu.png

by

Daxer92/GalactiX - świetne :p

Opublikowano

Ja radze ci sie skampic na slupie .

mianowicie robisz tak idziesz do tych podwojnych drzwi tam gdzie obok sa schody na gore i wychodzisz podchodzisz glitcherem pod dach a nastepnie prosto po kablu az do slupa i tam zostajesz a zombie bede kolo ciebie sie bugowac wiec mozna je latwo wystrzelac albo na ghost mode rozwalic

Opublikowano

Pamiętam czasy Telekilla .

Tak straciłem 1 konto .

Do rzeczy po prostu wychodzisz z domku lecisz do góry i stoisz na Ghost Mode.

Najgorsze jest to,że często zostają pojedyncze zombie,których Tk nie wychwytuje

9368_gold.png

Specjalista
Opublikowano

hmm kiedyś widziałem jak koleś, gdy się otworzył strych wlazł tam gdzie ty glitchujesz i odpalił gravity, był dosyć wysoko więc zoombie go nie hitały a jak zostawały to chyba wyłączał telekilla i "ręcznie je napierdzielał" dalej nie wiem co robił bo go kicknąłem xD (gra z hackerem = ban na 15D)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Ale po co glitch, skoro możesz BEZPIECZNIE użyc gravity i nie zginac? Glitchując łatwiej dednąc niż używając gravity.

No, chyba, że grasz z innymi graczami, ale wtedy glitcha jeszcze bardziej widac.

Specjalista
Opublikowano

@up: no jeśli użyje gravity to telekill nie zabije wszystkich zoombie

a na glitchu najpierw telekill a potem dobija

przynajmniej tak mi się wydaje bo ktoś tam pisał że telekill wszystkich nie zabija

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Dobra. Robię tak, że używam Gravity, biję z TK i dobijam z Ghosta. Ale mam problem bo dość często nie wchodzą mi punkty za strzelanie z broni w zombii ;/ Wie ktoś czy to jest spowodowane ?

ryuw.png

Opublikowano

Możliwe że są to zombie które dopiero się zrespiły i tak jak normalni gracze mają x czasu na możliwość zaliczenia kolejnej śmierci

p4xypnxhyuzdgkoq6evu.png

by

Opublikowano

@UP

Mało nas to obchodzi ...

Możliwe że są to zombie które dopiero się zrespiły i tak jak normalni gracze mają x czasu na możliwość zaliczenia kolejnej śmierci

Właśnie nie. Chodzi oto, że w połowie pewnej rundy po zmianie broni na inna nie wchodzą mi punkty. Strzelam im wszędzie i nic nie wchodzi. Najgorsze jest to, że nie można ich zabić wtedy z broni i muszę naprzać z knife'a. Wie ktoś jak to naprawić ?

@edit

Mogę podać ustawienia Gordon'a jeżeli to w czymś może pomóc, także nagrać filmik jeżeli ktoś by chciał to zobaczyć.

ryuw.png

Opublikowano

Ale ja nie mam lagów, a po prostu pkt. nie wchodzą. Mam tak przeważnie jak zmienię broń lub, gdy po prostu strzelam i nagle przestają wchodzić pkt. Dzieje się tak często po 15 rundzie.

ryuw.png

Opublikowano

Ale ja nie mam lagów, a po prostu pkt. nie wchodzą. Mam tak przeważnie jak zmienię broń lub, gdy po prostu strzelam i nagle przestają wchodzić pkt. Dzieje się tak często po 15 rundzie.

No tak czasem jest, ale chwile po tym ponownie działa, więc to nie żadna afera :P

p4xypnxhyuzdgkoq6evu.png

by

Opublikowano

DOBRA NAJLEPESZY CAMP NA CABIN JEST JAK SIE ZACZYNA 15 ROUNDA I OTWIERA SIE GORA I JAK SA DRZWI SCHODY DO GORY ODRAZU PRZY DRZWICH SKOCZ DO GORY NA GRAVITY TAM WYSOKI SUFIT JEST NA WYSOKOSC 1 PIETRA POTWORY NIE DOSIEGNA CIE TAM A ZAWSZE MOZNA ZEJSC :P

-Ushio.png
Opublikowano
No tak czasem jest, ale chwile po tym ponownie działa, więc to nie żadna afera :P

No nie wiem, czy nie działa chwilę. Mi nie działa po np. 1 rundę lub dłużej mi nie wchodzą i musze lać z knife'a.

ryuw.png

Opublikowano

Już wiem, gdzie skampić.

Teraz się pytam o niewchodzenie pkt. za strzelanie z broni w zombi. Czy da się to jakoś naprawić ? Nie wchodzą tylko jak jadę na Gordonie. Jak gram normalnie to wchodzą cały czas.

ryuw.png

Opublikowano

Już wiem, gdzie skampić.

Teraz się pytam o niewchodzenie pkt. za strzelanie z broni w zombi. Czy da się to jakoś naprawić ? Nie wchodzą tylko jak jadę na Gordonie. Jak gram normalnie to wchodzą cały czas.

Nie włączaj "No Reload" ponieważ po przeładowaniu połowa magazynka nie wchodzi w zombie .

Ammo leci pkt nie ma .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...