Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jakieś czas temu zostałem ofiarą skradzionego konta 76 lvl mental na twierdzy . Nurtuje mnie pytanie , jak ktoś mógł wejść mi na pocztę lub też nie wchodząc zmienić passy . Prawdą jest że nie pamiętam hasła do poczty a tym bardziej nikomu nie mówiłem . Jak to możliwe , jest jakaś szansa na odzyskanie konta ????

Opublikowano

Tylko policja, bo support nic nie zrobi.. Jeśli wkradł Ci się na emaila też możesz to zgłosic. Bo nic innego nie możesz zrobić, chyba że jakiś kolega jakoś wbił.

Opublikowano (edytowane)

Czasami sam tego nie ogarniam, pewnego razu co tydzień tak ze 2x zmieniano mi hasło lecz nic z eQ nie znikało, a raz się zdarzyło że mnie wywaliło gdzieś na obrzeża miasta i miałem tylko założone zbroja, hełm, borń i buty a reszta była zdjęta do eQ.

Hackerów jest pełno jak włamali się do Sony to myślisz że nie wbiją się na konto.

Edytowane przez asshole?
Opublikowano

nie wiem czy jest sens zgłaszania tego na policję . faktem jest że to wykroczenie karalne , wiem coś o tym bo ukończyłem Liceum o profilu policyjnym i teraz składam papiery do słyżb mundurowych , może w wolnym czasie sam do tego dojdę ;p

Opublikowano

Tez to mialem.... 54 sura wp eq 2k pz itp ninja 48 eq 2 kz pz-.- + buff

3 e maile 3 rozne hasla 3 id inne i wystarczylo przez 1/2 tyg nie wchodzic na postac i co? e maila nie ma nic kompletnie nic-.-

Opublikowano

Ja miałem taką przygode że ktoś włamał się mi na maila i założył konto z loginem zawierającym nazwe GM i nick z napisami GM potem podszywał się pod niego.

A następnego dnia (robił konta w nocy jak spałem) już nie było moje całe wartościowe eq znikło dostałem BANA ZA PODSZYWKE na 26 lat.

Kiedy prosiłem o dowód nie dali mi go poprostu hamstwo mój tata jest policjantem dzwonił i pisał do GameForge i nic. A nie było możliwości wtedy dania tego na policje.

Idź na policje nie bój się bo tam nie gryzą tylko próbują pomagać. Była w moim mieście też sprawa że z telefonu księdza znikło 600zł okazało się że wydane pieniądze zostały przeznaczone na SM,

lecz on nie gra w żadnego metina i nie kupuje żadnych SM (pewnie dziwicie się skąd miał 600zł, miał wykupiony telefon na abonament czyli wydawał ile chce a potem dopiero przychodził rachunek)

sprawe nie wyjaśniono ale wciąż jest o tym głośno.

A i musiał zapłacić za to wszystko, bo nie było wyjścia :D

Ale nie ma z czego się śmiać bo na nas też mogą natrafić dzieci, które nie szanują czyjejś pracy włożoną w swoje hobby.

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano

Dużo ludzi nie dochodzi nigdy do sedna sprawy bo po kradzieży wliczacie jedynie

Czy był keylogger

Czy kolega miał twoje passy

Czy ktoś inny widział twoje hasło

Szukacie i key-a nie bylo , kolega passow takze nie ma i nikt inny nie widzial mojego hasla wiec co ? No trudno stało sie =/

A dla mnie odpowiedz jest prosta i byli czlonkowie teamu PL-a to potwierdzaja ; ) Ze to głowy polskiego metina biora w tym udzial : ) Czyli kochani GA :*

To samo tyczy sie tego ze kiedy ktos dostaje perma to konto pozniej jest odblokowywane na chwile. A po co ? No eq przeciez nie moze sie zmarnowac i team sobie na tym korzysta : ) Ale dla niektorych jest to nie do wiary ^^... Dla mnie jest i nie raz sie o tym przekonalem ; ]

Opublikowano

Nienie podawałeś zadnym kolegom z klasy passów do konta? nie logowałeś się u nich na chacie? może mieli ten folderek savelogin czy jak go tam zwał?

Ściągałeś jakieś syfy? typu haxy/zawirusowane mody?

Przeskanuj kompa i upewnij się czy kumple Cię nie oj***li

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Opcja " kumple są złodziejami konta " kategorycznie odpada . Nikt prócz mnie nie znam passów , jak grałem to byłem zazwyczaj sam w pokoju , no czasem mama przyszła :D ale chyba jej nie bd oskarżał he;p . Ciesze się tylko że konto e-mail było całkowicie oddzielne , czyli służyło tylko do konta na metin2 , uff;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...