Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obsługa Agdev Script Creator

L4zy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, zrobic skrypt dla agbota co ma kupic w miescie umiem, ale droge biore od ludzi, a czy moglby ktos opisac jak zrobic droge na spota tym progralem, badz tez innym.?

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano

Witam,robienie drogi jest proste:

odpalasz program Agdev Script Creator,wybierasz miasto z którego bedziesz szedł na spota,potem klikasz na mapie(w mieście)przed bramą którą bedziesz wychodził i w okienku po prawej(WalckSkript code)pojawia ci sie pozycja gdzie bedziesz startował po kupieniu wszystkiego w mieście.

Nastepnie klikasz na mapie droge która masz iść na spota aż dojdziesz.Potem zapisujesz ten kod(save) np.na pulpicie i jak piszesz że masz skrypta z droga od kogoś to w miejsce tej drogi wklejasz tą swoja i gotowe.

Opublikowano

hmm a jak np. chce isc do rocka i musze tp zrobic... to jak to zrobic??

może jakiś mały "+" za pomoc?? :)

Opublikowano
hmm a jak np. chce isc do rocka i musze tp zrobic... to jak to zrobic??

Wybierasz "Using Cursor" i tam masz po prawej "Tele" i wybierasz z kąd do kąd i "Add" i pojawia ci sie "skrypt teleportu" no i chyba wstawiasz w odpowiednie miejsce w skrypcie.

Tylko że ja jeszcze tego nie testowałem więc nie jestem pewien czy to tak bedzie działać.

• Dodaj nową pozycję...