Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Uwaga na FB nie urzywac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

wczoraj tak po 12 wystawiłem 3 fb dzis wbijam no po 2-3 małże jak otworzyłem rybki ale właśnie przed chwila zablokowano mi 3 konta na których łowiłem 1 raz na tych kontach używałem fb , inne konta na których byly używane hacki jeszcze są ale i tak wszystko co mialem bylo na tyc kontach i tak zegnam sie z s23 Kronos ;/ zal dupę sciska moze postaci dobrej nie miałem jeszcze bo sprzedałem szamana 70lv ale już zdążyłem zakupić pro eq na sure

To jest ukryta treść, proszę

[/code]

Edytowane przez Revanse
Opublikowano
Zablokowałeś hsa?

no pewnie

człowieku ja grałem teraz cały czas na hack expiseazy , mobberhack , inne wszystko ładnie działało przez parę tygodni ale coś mnie podkosiło fb wystawić i to był błąd bo bym grał dalej nosz szkoda mi mojego dorobku z 3 postaci

Opublikowano

Masz po prostu pecha zdarza się. Chyba każdy rozumny człowiek przekłada co chwilę eq na drugą postać i nie łowi na głównych postaciach. Niestety wzięli się za fishboty i moim zdaniem dobrze.

Opublikowano
xD mam pytanie gra ktoś na Syriuszu ?? zrobi mi eq+6 na 1 lv ;p rzuci coś na start jak się dorobię dam jakieś wartościowe ku / kd
Opublikowano

Masz po prostu pecha zdarza się. Chyba każdy rozumny człowiek przekłada co chwilę eq na drugą postać i nie łowi na głównych postaciach. Niestety wzięli się za fishboty i moim zdaniem dobrze.

czlowieku czy ty jestes normalny?jestes modkiem na forum o hackach i piszesz ze dobrze ze banuja cizterow i ze za nich sie zwili ogar omg.co do czitow to tka jest ze gm wbija nie widzialny i pisze do ciebie nie odpisujesz banik leci od razu.

Opublikowano

@ Up

Naucz się czytać ze zrozumieniem <3

@Top

Banują i to nieźle ostatnio, ale ja farce :P na wszelki wypadek mam jeszcze 2 postacie 30+ na fb na innych e-mailach :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...