Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno postanowiłem wrócić do Dekarona:D //ostatni raz grałem rok temu// no i zauważyłem spore zmiany i mam pare pytan:

- Wyczytałem gdzieś że godziny DeadFrontów to :17,21,1,4 czy to są aktualne godziny?

- DK DF różni się tym tylko od normalnego DF ze gracze z innych serwerów mogą grać z nami czy poziomem trudności, nagrodami? Jakie są jego godziny?

- Doszło pare skillów do azura, ja tam zawsze preferowalem 2x axe:D , a pytanie to : czy są jakieś opłacalne nowe skille AoE lub mogące być do użycia na dual axe?

- Czy budowa wojownika mogłaby wyglądać na ten czas tak //statysyki// : 3str 2hp ( coraz dodac spr nie dużo oczywiscie + dex do broni czy wiecej?) potem od 200 str pakowac wszystsko w hp? Jakieś ewentualne inne porady?

- Hm może jeszcze... gdzie można zarobić/wydropić coś ciekawego dla lvl 74 //mam drugą postać ale przydałaby się kasa// Pamietam ze na crespo były aragaty, coppery, silvery itd potem ewentualnie je sprzedac:D gdzieś jeszcze, gdzie nie koniecznie trzeba grać w party a można zarobić troche kasy/ciekawych itemkow/ etc

-Legal:D

Z góry dzięki za pomoc:D

Opublikowano

DK DF jest w tych samych godzinach co zwykły DF (czyli te co podałeś). Żeby na niego wejść wystarczy w Chain of Fire pójść do gościa obok merchanta i wybrać opcje DK DF.

Różni się tylko tym, że gracze z drugiego serwera też grają, przynajmniej ja nie zauważyłem różnicy w poziomie trudności.

Co do AK to się nie wypowiadam bo nie mam z nim dużego doświadczenia.

Na 74 możesz już wejść do Avalon więc chyba tam będzie najlepiej, aczkolwiek nie wiem czy coś tam cennego dropi.

BTW tu masz listę co doszło w A7 Link

Opublikowano

O, wielkie dzięki :) o to mniej wiecej mi chodziło:) co do tego co doszło w A7 to mniej wiecej właśnie wcześniej to sobie przejrzałem, ale dzięki:)

Co do dropania, to właśnie ktoś mowił, że wyspa Avalon czy jakoś tak o ile dobrze pamietam:) a jeszcze kilka pytań:

- co do dropanie copperów/silverów to raczej na dungeonach w crespo?

- Avalon jest gdzies w tym jak to sie nazywało..." Requem Beach?" pamiętam,że tam szło się przez denebe, a teraz tego przejścia nie ma :D jakby ktoś napisał jeszcze jak tam dojść:D

Z góry dzięki i have fun:D!

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli chodzi o serwer Hellion to godziny:

DF:

17, 21, 1, 4

Na Siz o ile dobrze pamiętam to df:

20, 1, 4, 9

DK DF to df tylko taki, na którym spotykają się na jednym wspólnym serwerze gracze z Siz i Heliona. Wchodzi się tam u ziomka na środku w obozie (blisko handlarki). Ogólnie po nowym patchu zmieniło się wejście do CoF. Teraz wchodzi się od Denebe. Ogólnie zmieniły się poziomy potwórów, wymagania map i skillów. Doszły nowe mapy i skille oraz questy.

Godziny dk df:

17, 20, 21, 1, 4, 5, 9

Do requies można wejść 60+ tylko teleportując się z draco desert, która jest od 55 lvl (tp z loa, braiken, crespo)

Avalon jest od 65. Co do dropu to raczej na takim małym lvl nic cennego nie wydropisz. Coopery to z treasure of crespo c (dungeon) no i ogólnie argate od święta dropnie z jakiegoś mobka. Można też ubić Agacion ale na twoim lvl to jest nie możliwe bez pomocy kolegi 90 + a poza tym 24/h tam siedzą ,,koksy,, co non stop go zabijają i nie ma nawet jak questa dokończyć. Polecam też ci zrobić wszystkie nowe questy bo są fajne nagrody. Co do Ak się nie wypowiem bo nie znam się, poszukaj poradników w necie. Ogólnie ja na Aloekenie dawałem ,,w ciemno,, i jakoś daję radę.

Edytowane przez nesz1

であるSpidoo

Opublikowano

Dobra, dzięki wszystkim temat uznaje za wyczerpany jeśli o mnie chodzi:P ja azurem spokojnie od czasu do czasu gram teraz na dead fronty się szykuje :D , także dzięki za pomoc good luck & have fun ;)

Opublikowano

Skoro temat został wyczerpany to dodam od siebie, że jeśli potrzebujecie pomocy w grze (wykluczając haxy, wsparcie finansowe) to wystarczy napisać do mnie pm na forum.

• 1 rok później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...