Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gif code do Minecrafta za sms

Gqonvi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.W tym temacie chciałbym się zapytać czy istnieje możliwość kupna Gif Coda do Minecrafta za sms... Na komórce posiadam dość duża ilość pieniędzy a więc wolałbym właśnie przez sms'a zakupić klucz do gry.

Jeżeli istnieje taka możliwość, to w takim razie za ile i gdzie. Jeżeli nie istnieje, to jeśli ktoś ma zamiar przez allegro sprzedać jakiś klucz do gry za sms i ma zamiar to zrobić w pełni uczciwie, to mogę się z taka osobą dogadać na jakąś sumę i kupić po prostu ten klucz...

FyvzeeY.png

Opublikowano

Mogłbyś mi dokladnie wytlumaczyc ta metode? Bo nie potrafie zrozumiec tego : Upewnij się, że na Twoim koncie elektronicznej portmonetki mPay lub na Twoim koncie w banku, oferującym usługę Płać Komórką, posiadasz wystarczające środki do realizacji płatności.

Używając telefonu komórkowego zadzwoń pod numer:

xxxxxxxxxxx

Wybierz tonowo wygenerowany dla transakcji kod (identyfikator adresata transakcji)

xxxxxxxx

potwierdź go wprowadzeniem znaku * (gwiazdka) z klawiatury telefonu oraz podaj kod PIN.

FyvzeeY.png

Opublikowano

Niestety nie uporałem się z tym gównem, ponieważ nie mam konta bankowego i nie mogę doładować jakieś kurwa portmonetki która doprowadziła mnie do szału...

Oferta nadal aktualna (tzn. Moge wyslać sms gdzie kolwiek, za dowolną cene do 50zl oczywiscie przez allegro za gif coda)

FyvzeeY.png

Opublikowano

Przez dot pay czy mpay (coś takiego)nie musisz mieć żadnego konta. Dzwonisz na wyznaczony numer, zakładasz sobie hasło, podajesz numer podany przy zamówieniu i nic więcej. Wszystko masz na stronie wytłumaczone.

Tutaj sobie zobacz jak to wygląda.

http://www.dotpay.pl/

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Mpay to jest takie coś ,że doładowywujesz konto dotpay przelewem a potem płacisz za pomocy telefonu. Jednak pieniądze nie są pobierane z telefonu tylko z konta dotpay.

Mam uruchomioną usługę SMS , i tak myślę ,że może dzisiaj napiszę skrypt "portfel" i jak uzbierasz określoną kwotę można wymienić na gift kod. Tylko należy pamiętać ,że należało by wtedy wysłać SMS za kwotę ok. 130zł.

Był by ktoś chętny na takie coś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...