Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] RATUJMY AVALONA

squash123

RATUJMY AVALONA  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy uwa?asz ?e tre?? postu jest s?uszna i zgadzasz si? z ni? ?

• Tak
    • nie
    • Nie przeczyta?em wiec si? nie wypowiadam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NaRatunekAVALONOWI

Jako ze gram na Avku już z 1.5 roku to powiem co myśle. Jest to jedyny serwer gdzie nie ma tych durnych epikow i magicznych gówien z DMG milion tysięcy. Myślę że jedynym ratunkiem dla tego ZAJE...TEGO NIEGDYS SERWERA bedzie reset wszystkiego, nowa kampania reklamowa i naprawienie błedu logowania. Dlaczego aż tak drastyczne środki ??

A NO DLATEGO ŻE:

- starzy gracze maja juz wykokszone eq [w tym ja] i nie maja z kim rywalizowac, a nowi sie zrażają ty ze OD KAZDEGO padają na hita.

- każdy zna ten niegdyś najpopularniejszy serwer i wie że na nim niema sensu już grać, bo i tak sie nic nie osiagnie.

- Gdyby odpalic serwa na nowo powrocili by napewno starzy gracze, ale musi byc dobra Reklama aby przyszlo tez sporo nowych

- nowi wchodzą na serwer i widza same 5/10 na ktore nie maja na początku kasy, niema zwyklego eq wiec trudno jest zacząć

Moze dzieki temu na serwerze bylo by znowu jak dawniej 1500+ osob a nie 100 w tym 80 to sklepiki, 10 AFK 5 expi bo WOW nowe ulepszenia na plikach 2011 a pozostale 5 szuka godzinami partnera do PVP.

Mysle ze byl by to dobry pomysl, takie mam bynajmniej odczucie a gram prawie od początku. Licze na jakas odpowiedz.

Myślę żę każdy kto gral na tym serwie troszke dluzej, zgodzi sie zemna. NIema drugiego takiego serwera gdzie niema Jakis zbędnych Pierdółek majacych niewyobrazalne liczby DMG. Nawet jeśli mamy juz super eq, to na

AVALONIE niema mozliwosci tego wykorzystac bo tak jak napisalem wyzej znikoma ilosc osob A taki zabieg napewno przywrocil by serwer do łask.

PISZCIE PROSZE NA DOLE CO O TYM SĄDZICIE I JAK BY MOZNA POPRAWIC SYTUACJE JESLI KIEDYS GRALISCIE NA TYM SERWERZE. BO TERAZ NIEMA NA NM ZADNE RYWALIZACJI ANI WALKI O SPOTA.

PS. ROZSYLAJCIE TEN POST GDZIE TYLKO SIE DA. POKAZUJCIE KUMPLOM ITD. MOZE COS UDA SIE ZDZIALAC.

PS2. Prosił bym Admina o podpięcie w miare możliwości

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pamietam ten server doskonale zajefajnie sie gralo , ale no wlasnie tragiczny spadek ludzi czyli z 1500 do 100 to zniecheciilo mnie do dalszej gry poniewaz nawet juz nie bylo z kim zrobic pvp. Jezeli by wystartowal to ja i moi kumple napewno zagramy . Licze , ze wystartuje od nowe macie juz 5graczy xD

837371446280124127260.png
Opublikowano

Bardzo dobrze by było , gdyby zrobili reset . Grałem tam . Teraz nie ma po co wracać , bo za duże lvle w ranku , ale gdyby zrobili reset to na 100% bym zagrał z kumplami :)

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Jestem za , kiedys bylo fajnie ... Moze i bym werocil i namowil Moj Team ( ok 25 osob) i Zaczelo by sie Znowu No - Life'c dl; ( a tak nawiasem Staruje dizisiaj jakis Dedyk ? ) ;d

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Ja bym se zagrał ale passów nie pamiętam :(

sygnazapollitra.png

Jakbym mógł to wlepiłbym Wam karnego kutasa za chujowe ostrzeżenia

-.-"

Opublikowano

PROSZE ABYSCIE SIE PODPISYWALI W TEMACIE! JAK BEDZIE DUZO GLOSOW TO MOZE TEGO RESETA ZROBIA ;D

PODPISYWAC SIE TYPU "WROCE NA SERWER PO RESECIE" CZY TEGO TYPU JAK ZOBACZA ZE DUZO OSOB SIE PODPISALO TO SIE ZASTANOWAIA

Pozdrawiam/

Nie pisac 2x postow xD

@Down

Dopsz Miszczu

Ahhh fajnie by bylo zaczac znowu gre na Avalonie ahh to bylo cos pieknego xD

Polecam napisac taki temat na forach:

Facemetin.pl

avalonmt2.pl/forum

Zaraz cos poedytuje

ja nie dodam bo kont mi sie nie chce robix xD

Opublikowano
PROSZE ABYSCIE SIE PODPISYWALI W TEMACIE! JAK BEDZIE DUZO GLOSOW TO MOZE TEGO RESETA ZROBIA ;D

PODPISYWAC SIE TYPU "WROCE NA SERWER PO RESECIE" CZY TEGO TYPU JAK ZOBACZA ZE DUZO OSOB SIE PODPISALO TO SIE ZASTANOWAIA

No way. Temat moge zostawic, sam tam kiedys gralem. Tylko sie nie podpisujcie i nie spamujcie, bo zamkne

;)

Opublikowano

Zawaliście by było ;D. Jednak czy nie wystarczyło by nowy idealnie taki sam serwer ? ;p

Watpie by zrobili full reset bo juz wlozyli ludzie w kase w is ... ;/

Opublikowano

to był kiedyś najlepszy server jak na privach dopiero zaczynaly sie pojawiać monetki nie bylo jeszcze dmg ahh te stare czasy ;/

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

mój pierwszy serw ;d pamiętam jeszcze mojego szamana Er00r ;d z hw i wgl ;p po resecie napewno bym wrócił ;d

Combat 18.

Opublikowano

Administracja zrobiła syf...

To tylko od nich zależy, przypuszczam że taki posty na MPC nie pomogą.

Opublikowano

chętnie zagrałbym, ale wątpię żeby był reset kont :|

- zobaczymy co z tego wypali :D

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...