Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakeś mmo na którym bym mógł zarobić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema potrzeba troche pięniedzy na wakacje bym chciał się dorobić na mmo dam radę ?? jak tak to na jakim ?? proszę o pomoc

Pieniądze zbieram na nowego pc i tu jeszcze chce się zapytać jakiego pc kupie do 1200 zł na allegro są tanie i dobreczy warto kupywać na allegro ???

Sory za błędy

Edytowane przez viper1924
Opublikowano

Tibia, Metin2

W tibi słyszałem że nieźle zarabia się sprzedając kasę/konta

W metin2 tak samo, na priv na których dropiom sztabki możesz stawić boty i kasa leci a potem na allegro.

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Idź roznosić ulotki czy coś w tym stylu, a nie próbuj zarobić na grach.

Gdyby to było takie proste to każdy byłby już milionerem..

By zrobić konto, którym ktokolwiek jest w stanie się zainteresować jest potrzebna masa czasu.

Na ulotkach już dużo więcej zarobisz.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

NAczej ja bym tylko chciał się dorobić bo ja na wakacje jadę na wieś i tam troche sę dorobie wożenie drewna i bleble..... ale myślałem ze na mmo dorobie coś. Spróbuje z tibio ^^

Opublikowano (edytowane)

Ta w tibi się dużo zarabia ale za konta z 80lvl ^^ jak wbijesz to pogadamy.Nikt ci nie kupi konta z 20 lvl bo takie coś wbija się w 1 miesiąc a 80 lvl to przez pewnie całe wakacje i jeszcze parę miesięcy.

Jak zarobić przez internet

A.Można zarobić po przez założenie serwera np do ,tibi,metina2, lub inne tego typu gier do których można zrobić serwer,w tym przypadku mamy 2 warianty

1.Znaleźć stronę która będzie nam hostować serwer w tym przypadku jest to mało opłacalne bo z itemshopu dużo kasy nie zarobimy

2.Jeśli my mamy dobrego neta i kompa możemy sami hostować i w tym przypadku nie zawsze oznacza to dużo pieniędzy za prąd bo serwer można włączać o danej godzinie np: 7-14 i 19-21

B.Założyć stonę internetową i robić za kasę strony internetowe bo nie którzy nie potrafią ^^ lub np robić grafikę np:Obrazki gify.

C.Znaleźć stronę która będzie nam wypłacać kasę za pilnowanie strony przed spamerami i użytkownikami którzy zaśmiecają i nie dostosowują się do regulaminu jest to jednak nudna i żmudna praca i siedzenie przed kompem godzinami a po 2 trochę trudno znaleźć taką stronę a i upewniam że debili,i takich co pisać po polsku nie potrafią nie przyjmują.

Przy okazji jak zrobisz stronkę serwera lub stronkę zajmującą się robienie grafiki lub stron internetowych to możesz reklamować strony za to też się kasę dostaje ale pamiętaj nie reklamuj stronę o tej samej tematyce bo jeśli np taniej robi to właściciel strony którą reklamujesz to stracisz klienta to akurat tyczy się strony internetowej zajmującą się np grafiką.

Sam to napisałem miałem zrobić temat ale już tu napisałem więc już nie będę spamować jak by co zbieram +

Edytowane przez Neiter

Zbieram +

Chcesz Plusy lub minusy cały limit to wejdź

http://www.mpcforum.pl/topic/374072-nie-odpalic-pliku-z-gta-vice-city/