Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Spinning czy spławik w Gone Fishing

danielhinz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 14 lvl i zastanawiam się nad kupnem wszystkiego do spinningu. Aktualnie mam wędkę tą za 35k żyłkę za 3k haczyk za 1,4k i nie wiem czy opłaca mi się kupować spinning. Co myślicie? na czym szybciej exp leci

Opublikowano

Zdecydowanie spining . Fakt blystka moze sie zrywac no ale cos za cos ; ) . Mam wedke za 800tys i spining za 1mln i roznica jest nieporownywalna . Na spiningu spokojnie wyciagne 60-75 kg a na wedce o takich ilosciach moglbym sobie pomarzyc .

• 1 rok później...
Opublikowano

Polecam spinning, ale dopiero Ulepszony spinning (ten drugi). Bo ja mam ten prosty to lepsze ryby wyciągam spławikową do 3kg.

A na realnych rybach w Gorzowie Wlkp na Warcie złowiłem na spinning suma 37kg. (Mam 13 lat) OMG.!

Mój sprzęt

Spinning: Robinson 3,7m

Kołowrotek: Mistrall (Niedługo zmieniam na Jaxona albo Yorka)

Żyłka: 0,50mm

Stalka: 25cm

Błystka: Alga II (Teraz zmieniłem na Algę L-1).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JA POWIEM TAK

dzisiaj kupiłem ulepszony spining i jestem w niebo wziety poprostu 1 zarzucenie i odrazu nowy rekord z wedki do 9 kg moj rekord był 6.700kg ryba a na spinie mam 10.100 kg na 1 rzut !!! praktycznie same okonie bard drogie i ponizej 3 kg nie lapie :D

AcwpO.png

Kliknij"Lubię To",Jeżeli ci pomogłem.

:)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

JA POWIEM TAK

dzisiaj kupiłem ulepszony spining i jestem w niebo wziety poprostu 1 zarzucenie i odrazu nowy rekord z wedki do 9 kg moj rekord był 6.700kg ryba a na spinie mam 10.100 kg na 1 rzut !!! praktycznie same okonie bard drogie i ponizej 3 kg nie lapie :D

Haaaahhhhaaaaaahhh Okonie bardzo drogie xD Powaliłeś mnie tym tekstem tak że dostałem konwulsji połączonych ze ślinotokiem i właśnie czekam aż mnie zabiorą do czubków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...