Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najwredniejsza sytuacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie piszemy najwredniejszą sytuację którą my spowodowaliśmy albo ktoś inny ja potem napisze bo mam ich wiele i musze się namyślić B)

sygna5.png
Opublikowano

Idę sobie do autobusu [który właśnie przyjechał] a za mną nak****a stara babcia, potem gdy usiadłem sobie wygodnie na fotelu, musiała stać nade mną cała drogę i na mnie sapać.

Opublikowano

Zacząłem bójkę z kolegą w szkole, kolega ciągle zabiera mi plecak i takie inne jak w każdej szkole, a poza szkoła gościu zaczął napierdalać mnie jajkami xD

userh.png

25860740.png

Opublikowano

Obok szkoły mamy sklep, na każdej przerwie do niego uczęszczamy bo w sklepiku drogo :) Ostatnio stoimy w kolejce z kolegami, i obok nas taka baba stara no już inaczej nie powiem ale taka RadioMaryjna. Stoi tak i się na nas patrzy oczami kobry jak to się tam mówi, i tak nagle ja się odwróciłem do kolegi by mu coś powiedzieć, a ona hop w kolejkę jeszcze mnie dupą odepchnęła. Myślałem że jej już wiązankę poślę ale tyle osób znajomych stało że wstyd. To już normalnie przesada..

Opublikowano

Wrednych sytuacjii miałem setki, miliony.

Kłopoty z psami, bójki , przypałowe kradzieże jak i malowanie, sądy, zwijanie na oczach znajomych, przeszukiwanie, zatrzymania, wymuszenia itd...

Co będzie dalej niewiem...

Ale na tym się nie skończy.

Opublikowano

usiadłem koło znajomego jak na schemacie

1kolega, 2 kolaga, ja

znajomy nr1 poszedł do innego kolegi co sam siedział, znajomy nr. 2 poleciał po chwili za nim, zostałem sam...

Trochę mnie to wkurzyło bo mnie olał i poleciał za swoim guru... Tylko jak coś potrzebuję to pamięta o mnie.

Opublikowano (edytowane)

Gościu podrywał moją dziewczynę i dymił do mnie więc mu sprzedałem klika strzałów + gratis mocne kopniaki jak leżał , wylądował w szpitalu ... prawie wyjebali mnie ze szkoły , ale płaciłem grzywnę w chuj nagannych zachowań dostałem i byłem pod ścisłym nadzorem tzn cały czas jakiś nauczyciel mnie obserwował itp...

Edytowane przez StoneKnight

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Kolega <który ma tak samo na imie jak ja> najebał drugiemu koledze a ja miałem przypał i żaden z nauczycieli mi uwierzyć nie chciał, że to nie ja ;x