Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włosy

pawelek95r

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano
takie wlosy sa dla osob ktore maja duze czolo bo inaczej wygladaja jak pedaly

Pozdrawiam Cie kolego. Widac nic nie wiesz o zyciu.

Pamietajcie jak macie zapuszczac wlosy koniecznie jest potrzebna prostownica ! Bo czasami wlosy sie tak kreca ze szok ! A na wode troche zabawy jest ;d

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Długie włosy są niewygodne chodź mi sie podobają ( u mnie, nie jestem gejem ) , nigdy nie miałem krótkich włosów bo nie lubie, ale takich długich jak na obrazku nie mam.

Takie włosy jak na obrazku mam w 4 miechy.

63989389769756300986.png

Opublikowano

Pozdrawiam Cie kolego. Widac nic nie wiesz o zyciu.

Pamietajcie jak macie zapuszczac wlosy koniecznie jest potrzebna prostownica ! Bo czasami wlosy sie tak kreca ze szok ! A na wode troche zabawy jest ;d

Wiele razy mialem dlugie wlosy i jakos nie potrzebowalem damskiej pielegnacji ; d wiec nie wiem o co kaman ? : d

Weteran
Opublikowano
Wiele razy mialem dlugie wlosy i jakos nie potrzebowalem damskiej pielegnacji ; d wiec nie wiem o co kaman ? : d

Zapewne miales wlosy do czola. Bo jak ktos ma do konca szyi to juz inna sprawa.

Ale wierz mi niektorym bardzo sie kreca a niektorzy maja zawsze proste. Tez innym wlosy rosna wolniej innym szybciej.

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Mam też drugie pytanie:

Jak bym zaczesał tylko grzebieniem to by mi oklapły te włosy, więc czego użyć, żeby włosy tak leżały przez cały dzień ? lakieru do włosów?

Opublikowano

co? Ja sie podciąłem włosy na krótko i po miechu już mam 2x dłuższe od tych. Włosy już prawie na karku :)

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

W moim przypadku było to 6 miesięcy . Mam podobne , ale troszke krótsze

@pawelek95r

tak lakier najlepszy , mi trzymią cały dzień jak zrobie . Ale robie to żadko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...