Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Pisać Na Kolorowa?

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no niezle, musze przyznac ze nie wiedzialem o tym :D

plusik niech juz bedize

Dziękuje.Myślę ze Ci się przyda, miłego, kolorowego pisania.

Pozdrawiam! :rolleyes:

zv669_sipeantus.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szkoda tylko że jak piszesz na kolorowo, to od razu wiadomo że na kamerze ciśniesz, a na większości serverach banują za kamera, więc sam się prosisz o bana ^^

Nic wielkiego szczerze, od razu to widać ( jeśli ktoś przegląda regularnie stronę KaMeR'a )

nie ma mnie tu

Opublikowano

Szkoda tylko że jak piszesz na kolorowo, to od razu wiadomo że na kamerze ciśniesz, a na większości serverach banują za kamera, więc sam się prosisz o bana ^^

Nic wielkiego szczerze, od razu to widać ( jeśli ktoś przegląda regularnie stronę KaMeR'a )

Powiem ci tak, na nie których serwerach można używać Kamer moda, a na niektórych nie można grać ( Bez używania cheatów ). Wiadomo każdy piszę na własną odpowiedzialność.

Ja pisałem tak ok. 3 Miesięcy i mi się znudziła gra, konto dalej mam sprawne na EliteMT2.

Ja się proszę o bana, chłopie -.-

Nie chcesz? Nie graj na tym. ;)

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Kamer przeciez na stronce napiał ze tak mozna i napisal jak ale ja nie korzystam bo latwo bana wyrwac jak nic .. choć na serwach 70% graczy to nooby i mysla ze ja gm lol

[img]http://havitus.pl/screeny/sygnatura.gif[/img]

Opublikowano

Wszystko git.

Pomoze ktos z jednym problemem ? Chodzi o te szklo jak naciskam CTRL i lewym myszki na bron przy otwartym czacie to powinna ta bron sie wyswietlac na zloto np : [Miecz Demona +7] i jak ktos by nacisnal to by ja zobaczyl a mi to nie dziala na zadnej broni wyskakuje na czacie jakis blad. Nie wiecie jak zrobic zeby to dzialalo ? Btw. Leci plus, Problem jest na EliteMt2

Opublikowano

Fajne kolory, i sposób na poprawienie jakości pisania,ale na niektórych serwerach jest zakazane używania Metin2Mod.

Jesteśmy elitą nie tłumem w sercach nosimy dumę! - Wspieraj swój lokalny klub!

4lpI8mb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko git.

Pomoze ktos z jednym problemem ? Chodzi o te szklo jak naciskam CTRL i lewym myszki na bron przy otwartym czacie to powinna ta bron sie wyswietlac na zloto np : [Miecz Demona +7] i jak ktos by nacisnal to by ja zobaczyl a mi to nie dziala na zadnej broni wyskakuje na czacie jakis blad. Nie wiecie jak zrobic zeby to dzialalo ? Btw. Leci plus, Problem jest na EliteMt2

Może być serwer zbugowany, co to oznacza? Na serwerze występuje błąd na szkło.

Kamer przeciez na stronce napiał ze tak mozna i napisal jak ale ja nie korzystam bo latwo bana wyrwac jak nic .. choć na serwach 70% graczy to nooby i mysla ze ja gm lol

Prawda, sam się tak bawiłem. ;>

Fajne kolory, i sposób na poprawienie jakości pisania,ale na niektórych serwerach jest zakazane używania Metin2Mod.

Tak na niektórych serwer NIE WOLNO używać kamer, ale to też zależy od Wydawcy serwer.Np. AvalonMT2 kamer mod jest dozwolony, ale jeśli kogoś przyłapią na ,, czitowaniu '' od razu leci ban, bez ale.

zv669_sipeantus.png

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Już aktualnie nie działa ;]

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siemano, dawno nie pisałem żadnego tuta, więc napisze.

Jak pisać na kolorowo?

To nic trudnego, potrzebujemy Mod KaMeR SF, szkło intuicji

1.Pobieramy Mod KaMeR:http://metin2mod.tk/ml2010sf.html

2.Wchodzimy na serwer ( Działa tylko na p. serwerach )

3.Kupujemy szkła intuicji

4.Otwieramy czat i piszemy np [blue]Tekst

5.Piszemy na kolorowo

Całość komend na tekst kolorowy [red] [blue] [lightblue] [pink] [green] [yellow] [black] [gray] [violet] [brown] [orange] [gold] [notice]

DZIAŁA TYLKO JEŚLI MAMY szkło intuicji

Jeśli da rade prześlę filmik. Pozdrawiam smile.gif

Jak obiecałem film Polecam HD

89425969476308182854.png

Proszę Modków o zdjęcie Ostrzeżeń, z góry dziękuje, pozdrawiam:)

Trololo

Trololo chuj ci w oko trololo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...