Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fish Bot by Erpel 3.09 i 3.07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam z 3.09 problem bo wyskakuje mi napis po niemiecku "Zugriff......"

a z 3.07 wszystko ładnie wzielem injector włączyłem zaznaczyłem metin2Fish.dll

i niby powinno działać ale nie działa co trzeba zrobić dalej jak już wejdzie się na metka przez moda

ja mam obejście też (może prze to w jakiś sposób pójdzie)

a no i mh mam na tym obejsciu i śmiga nieźle ale to od Erpela jest lepsze:) ale cały czas rlg może mi ktoś wytłumaczyć co trzeba zrobić przy fish bocie czy na obejściu pójdzie???i

pl ;)

Opublikowano

Ja zrobiłem to troche inaczej , gdyz najnowszy erpel mi nie dziala nie wiem z jakiej przyczyny , poprostu sie nie odpala . Zrobilem tak :

posiadam starszego erpela 3.0.5 w którym znajduje sie folderek z injectorem 64 bitowym . Kiedys go uzywalem ,lecz ostatnimi czasy wyskakiwal blad typu "wrong metin2 version i dalej bla bla bla kod bledu" wystarczylo tylko pomyslec i podmienic biblioteke fish.dll z najnowszego erpela .Po podmiance i wgraniu do starszego injectora najnowszej biblioteki wszystko dziala jak nalezy . Uzywalem go i dziala na 100 % . Dla leniwych zamieszczam link do paczki z injectorem 64 bit ( dziala rowniez na systemach 32 bitowych , sam jade na siudemce x86) http://www.megaupload.com/?d=WPVUCC56. Dziala wszystko w 100% . Licze na plusiki bo mysle ze pomoglem nie jednej osobie . Co do komentazy pisac tylko czy dziala czy nie , nie zycze sobie odpowiedzi typu : "Stare , bylo juz " bo takie odpowiedzi mnie dosc irytuja .Dodam ze injector jest latwy w uzyciu poprostu odpalamy go i klikamy na okienko metina na ktorym ma sie odpalic . Mam nadzieje ze pomoglem . Pozdrawiam!

widzew_01.gif