Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ic

kamienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

foe? juz chyba lepiej emok, kasy mam pod dostatkiem, chodzi mi o to ze gm''i mi zbanowaly ic ktorym bilem z la botem w d2 i chce drugiego zrobic:p pierwszym ickiem w pare dni zrobilem 79kk wiec sie to oplaca ;p juz 44 lvl mam

34904.jpg
Opublikowano

butch3r nie wiem co za idiota wmowil ludzia ze w kal'u jest ip ban, jest to poprostu nie mozliwe, np w neo i nnych tego typu sieciach na jednym ip co dzien moze grac po 5 ludzi, poprostu nie mozliwe

34904.jpg
Opublikowano

@up

a w czym innym ma byc? chyba nie w grach single player -.- w kalu juz chyba nie ma ip banow ale kiedys byly i skonczmy temat o banach. najlepiej sie expilo w e-mok'u albo d1 , jezeli masz dobre pt to idz do foe

Opublikowano

kal powoli upada , kiedys w kala gralo 100x wiecej ludzi i cos sie dzialo , dlatego admini dawali ip bany , sam mialem bana na ip , ale mialem neostrade a w neo. jest zmienne ip :P

Opublikowano

Dobra kurwa skończcie pierdolnięty temat o banach , tu jest inny temat zaczęty , chcecie se pogadać o banach to gg albo inny temat. YouFear czy jacyś inni mody powinni czyścić tematy ze zbędnych postów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...