Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eh... Jak Przeprosic dziewczyne ;/

mario4311

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eh... chu... mnie szczela , wczoraj z nią piłem i sie oczywiscie najebałem z nia , i oczywiscie powiedzialem do niej "spierdalaj" chodz nie chciałem nie wiem dlaczego tak powiedziałem oczywiscie jak to dziewczyna oczekuj przeprosin , przepraszalem wczoraj i nic , i wiem ze czegos oczekuje ode mnie ale nie mam pojecia czego , Pomózcie mi prosze , mam czas do niedzieli bo sie wtedy z nia spotkam o ile sie spotkam ,

Zapomniałem nie lubi prezentow :O

Nie pisać Głupich postów bo bedą raporty

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

opowiedz jej dowcip:

Mówi kowboj do kumpli:

-Dawajcie, idziemy oglądać western na Alasce!

Takim dowcipom żadna laska się nie oprze

------

dafai mj plósa

12085972280505695227.png

Sygna wykonana przeze mnie <lans>

Opublikowano

opowiedz jej dowcip:

Mówi kowboj do kumpli:

-Dawajcie, idziemy oglądać western na Alasce!

Takim dowcipom żadna laska się nie oprze

------

dafai mj plósa

masz moze troche lepsze;p

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

masz moze troche lepsze;p

Proszę, 30 sucharków zamieściłem w tym temacie ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/369809-zbior-sucharow/page__p__2620598#entry2620598

Przy okazji napisz tam posta odświeżysz mi temat :D

12085972280505695227.png

Opublikowano

zbyt suche , jak ktos cos wymyslil to niech pisze cos sprawdzonego i nic glupiego

Opublikowano

No kurde nie Lubi prezentów komplementow , musze bez niczego , na sucho isc;/ mam 2 dni;/

Opublikowano

@UP: dobre;p działaja jakies wiersze ?

Opublikowano

@UP: dobre;p działaja jakies wiersze ?

Musisz jej po prostu wytlumaczyc ze pod wplywem alkoholu czlowiek czasami robi rzeczy ktorych nie chcialby robic i ona to musi zrozumiec bo przeciez bez alkoholu nigdy bys jej tego nie powiedzial. Sprobuj ja przeprosic i wytlumaczyc jeszcze raz a jak ci nie wybaczy to poczekaj 3/4 dni to sama do ciebie przybiegnie ; )

Opublikowano

Przyjdź na kolanach do niej i błagaj o litość ;) Jak nie pomoże to tak jak up pisał ;)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

a jak wprawidz tak w taki nastroj , ze nie wyjezdzam odrazu z przeprosinami tylko tak jakos ja wprowadzic

Opublikowano

eh.. za 48h bedzie niezle;/

powiedzcie wszystkie sposoby:)

Opublikowano

przeproś jeszcze raz

Opublikowano

Papa , jak to robisz:D powiedz na PW ;p

Opublikowano

Ja polecam rozwiazanie kolegi o nicku MaKyS . Bardzo dobrze opisał jak przeprosić. Musisz wytłumaczyć , że człowiek pijany nie ma kontroli nad tym co robi.

Jak dalej jej nie będzie pasić to olej ją na kilka dni to sama się odezwie i przyleci. Jeśli nawet to nie poskutkuje to poszukaj innej dziewczyny bo tego kwiatu pół światu.

jqeuR.png

Opublikowano

na niej mi zalezy , nie jest sfochana , tylko jest jej przykro , jeszcze sobie to zaposala na fonie ze ja to powiedzialem ;o eh... w niedziele trzeba przeprosic ale jak ja znam to da sie , tylko jak ja wczoraj przepraszalem to bylem najebany i sie smialem z tego eh...;/ nigdy wiecej z nia nie bede pil, z kolegami lepiej przynajmiej sie nie focha

Sory za bledy ale mam kaca i jakos tak mi to pisanie nie wychodzi

Opublikowano

nigdy wiecej z laskami nie pije , co mi przyszlo do glowy zeby z nia pic ;/

Opublikowano

nigdy wiecej z laskami nie pije , co mi przyszlo do glowy zeby z nia pic ;/

Apropo picia taka mała anegdotka mi przyszła do głowy

Kolega zwierza się Kowalskiemu:

- Moja stara przysięgła, że mnie zostawi, jak nie przestanę pić.

- No i co?

- No, będzie mi jej brakowało.

12085972280505695227.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...