Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Pół roku temu grałem w 4 story i przestałem.

Wczoraj zachciało mi się grać znów, ale zapomniałem hasła do konta, a żeby było fajniej to zapomniałem też e-mail na jakis założyłem konto.

Czy jest jakiś sposób, żeby odzyskać to konto ?

Prosze pomóżcie.

reflink

Opublikowano

Nie. nie ma takiej możliwośći żebyś odzyskał konto sprubój odzyskać e-mail przejrzyj stare wiadomości i znajdz hasło do konta lub poszukaj wiadomośći nie raz przychodzą reklamy z 4story lub od gameforge witaj "XXXX" <----- twój login gdy będziesz znał login przypomnij hasło do konta na www.4story.pl i to wszystko innego sposobu nie ma. Pozdrawiam, jeśli pomogłem postaw +'sika.

fc243cf2505e196d.png?1344196073699

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Napewno kiedyś była możliwość odzyskania hasła na irc jak miałeś wtyki ledcz teraz nie wiem ^^ możesz wejść na IRC i zobaczyć B)

Opublikowano

Rozmowa na IRC nic nie pomoże. Miałem kiedyś podobny problem, ale z inną grą... Niestety do dnia dzisiejszego nie odzyskałem konta. Od tego czasu stosuje jedno hasło do wszytskiego ;)

Sposób, podany przez xRPKx jest dość dobry...

Trzymam kciuku, aby udało Ci się odzyskać hasło.

chroma.png

Opublikowano

Pewnie dużo razy w innych grach (rok temu) zakładałeś konta. Więc dużo osób podaje takie same login oraz hasła. To może być także w tym przypadku. Jeśli masz brata to jego także się spytaj czy nie pamięta coś tam. Zrób sobie pranie mózgu.

s112.csrv.pl:47514 - [1.5.2][NP][sG][sB] !!!

200 postów [V]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...