Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Kamera1337 czyli innymi słowy złodziejską s*ukę. Nie używajcie "zapamiętywacza hasła" od tej kur*y. Tak naprawdę wysyła je do swojego kompa. Jeśli chcecie mieć konta nie wybierajcie auto zapamiętywacza. Mi ta żmija ukradła już 2 konta. Na PL-u i na Yitian2. Nie miałem żadnych hacków oprócz kamera. Komp 2 dni po formacie. Wgrany oryginalny Windows z oryginalnymi rzeczami. Dzień po zapamiętaniu hasła ukradł mi je. Na dodatek sprawdziłęm ostatnie logowanie na konto. Godzina 16:16 sekunda 16. Nie miałem "TH ani GM botów" -.- jak ktoś może pomyśleć. Nie dawałem hasłą "kolegom". Na poczcie nie mam nawet maila o zmianie hasła. Nie wysyłałem passów do " Daj passy dam ci itema 999999kk yang i SM" Kamer było kur*a powiedzieć a w podzience za moda dał bym ci jakieś konto a nie kraść. Zdarzyło się to już wieloma userom. KAMER1337 oddaj konta c**ju !

Opublikowano (edytowane)

Wiesz nie sądze żeby komuś innemu coś znikło. Mi nigdy ;). A gram czesto na KamerModzie. Gdyby miał tam jakiś keyloger, to wtedy by wykrywał wirus podczas ściągania.

I Zapraszam do tematu jak kicknąc serwer!

Edytowane przez Pumaa

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...