Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak kicknąc cały serwer?

Pumaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[bug/Tutorial] Jak kicknąc cały serwer?

Kiedy tak bawiłem się tym bugiem mini tradehack od kamermoda, znalazłem buga. Żeby Ci się to udało musisz mieć KamerModa 2008, bo ten bug tylko tam raczej zadziała. To tak:

1.Kup lub zdobądź jakąś byle jaką zbroje (nie +9)

2.założ ją i wciśnij F5

3.w konsoli która Ci się pojawiła wpisz "refine 90 0" (jeśli ulepszanie się nie powiedzie to jeszcze raz)

4.po pomyślnym ulepszeniou zbroi naciśnij na nią lewym i przeciągnij ją do eq (w ten sposób powstał klon zbroi który jest tylko wizualny, prawdziwą zbroje masz na sobie)

5.teraz tą zbroje wizualną (którą nie masz założoną) wyrzuć na ziemię

6.po wyrzuceniu na ziemie zbroi jeszcze raz naciskamy na tą którą mamy założona i przeciągamy ją do eq

7.teraz jeśli chcesz ty kicknąc serwer nacisnij "z" przy tej zbroi, tak jakbys chciał ją zebrać ;)

8.wszyscy zostali kicknięcie i żeby się zalogować trzeba poczekać z 2 min.

Kicka wszystkich, ponieważ ta stworzona zbroja jest zbugowana i jak ktoś będzie chciał ją zabrać to kicknie wszystkich.

Jeszcze raz to działa tylko na kamermodzie 2008!

Nie jestem pewien czy to działa na innych serwerach, bo robiłem to na EnjoyMT2, ale na 99% tak.

Licze na plusy, chodź i tak mam range na minusie xD!

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Odpiszcie czy wam działa! I licze na plusy!

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Kiedy tak bawiłem się tym bugiem mini tradehack od kamermoda, znalazłem buga. Żeby Ci się to udało musisz mieć KamerModa 2008, bo ten bug tylko tam raczej zadziała. To tak:

1.Kup lub zdobądź jakąś byle jaką zbroje (nie +9)

2.założ ją i wciśnij F5

3.w konsoli która Ci się pojawiła wpisz "refine 90 0" (jeśli ulepszanie się nie powiedzie to jeszcze raz)

4.po pomyślnym ulepszeniou zbroi naciśnij na nią lewym i przeciągnij ją do eq (w ten sposób powstał klon zbroi który jest tylko wizualny, prawdziwą zbroje masz na sobie)

5.teraz tą zbroje wizualną (którą nie masz założoną) wyrzuć na ziemie

6.po wyrzuceniu na ziemie zbroi jeszcze raz naciskamy na tą którą mamy założona i przeciągamy ją do eq

7.teraz jeśli chcesz ty kicknąc serwer nacisnij "z" przy tej zbroi, tak jakbys chciał ją zebrać ;)

8.wszyscy zostali kicknięcie i żeby się zalogować trzeba poczekać z 2 min.

Kicka wszystkich, ponieważ ta stworzona zbroja jest zbugowana i jak ktoś będzie chciał ją zabrać to kicknie wszystkich.

Jeszcze raz to działa tylko na kamermodzie 2008!

Nie jestem pewien czy to działa na innych serwerach, bo robiłem to na EnjoyMT2, ale na 99% tak.

Licze na plusy, chodx i tak mam range na minusie xD!

Mym zdaniem jest to rozwalanie serwerow ... takie cos robic co 5m zalezy na ile wylaczy to wiesz .. przeczytaj to

· Nie rozwalamy serwerów naszych kolegów z forum. Taka osoba będzie surowa karana.

Opublikowano

UP: To nie jest aż takie "rozwalanie" i to działą na nie wielu serwerach, pozatym nie rozwalam serwerów moich koleów xD.

Prosze o plusy!

A takie nobasy niedorobione które dają - kiedy prosze o plus niech spier**...

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

lol2 to działa heheh Avalon kicknełem cąły heheh :P

Nic Mnie Nie Obchodzą

b6oyur.png i 2lw1vg2.png Wejdź Tylko W http://www.pajacyk.pl/zlicz.php I Kliknij W Brzuszek Pajacyka !

Dzięki temu skromnemu gestowi pomożesz innym :) Bo pamiętaj to nic nie kosztuję a tak wiele może pomóc :) Więc nie żałuj swojej 1 sekundy życia na kliknięcie !

1055js7.png

Co robi Czasem Metek z graczami :>

Opublikowano

UP: To nie jest aż takie "rozwalanie" i to działą na nie wielu serwerach, pozatym nie rozwalam serwerów moich koleów xD.

Prosze o plusy!

A takie nobasy niedorobione które dają - kiedy prosze o plus niech spier**...

Yhym, a jak bys mial swoje serwer i ja bym tak robil to milo by Ci bylo ?? bo cie nawet nie znam?, nie chwytaj mnie za slowa ...

Opublikowano

a który debil to na pandoramt2.pl zrobił bo wejść nie można??

jeden idiota to znalazł a tysiącom nerwy psuje, to sie wkurwić można że takie ciule po świecie chodzą

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Dzięki wszystkim za plus!

UP: Nie wiem czy to dzięki mojemu sposobwy, bo kiedy próbowałem to zrobić na serwerach 2010 to nie dało się, a a pandora jest na plikach 2010!

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Kur** nooby... I po kiego to wrzucasz na stronkę ? żeby dostać więcej plusów ??!?!?!?! wiesz co nie rozśmieszaj mnie jesteś jednym wielki gnojkiem który nie szanuje pracy innych...

Te plusy które masz... dostałeś je od dzieci takich jak ty... czyli noobow nie szanujących pracy innych... wiesz ile jest roboty z takim servem ?! nie wiesz...sprubuj postawidz dedyka jak ci uda sie go postawidz to specjalnie zrobie tak samo jak ty teraz i zobaczysz czy będzie fajnie...

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...