Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak kicknąc cały serwer?

Pumaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KANAR123 mam wyje**** na to co piszesz. Wstawiłem to żeby inni mieli fajną zabawę, a takiego czegoś jeszcze nie było. Pozatym to działa na małej ilości serwerów. Myślisz, że ile na tym forum jest takich ludzii którzy tworzą hacki opublikowywują je, zwykłe hacki tez niszczą serwer więc jak Ci się nie podoba to nara z tego tematu, bo nie obchodzii mnie to co napiszesz. Pozatym skąd wiesz ile mam lat pisząc "dziecko" do mnie. Idź lepiej gnojku, bo mnie rozśmieszasz. Twoim zdaniem jak ktoś znajdzie sposób, lub buga który zniszczy serwer to jest dzieckiem? Chyba wręcz przeciwnie. A jesli tak to według ciebie Ci co tworzą te wszystkie dh, mh i inne tego typu hacki też są w wieku dziecka? Tak jak już napisałem lepiej wyjdź z temat, bo tylko doprowadzasz ludzii do śmiechu.

Dodałem do poradnika kolor i inne szczegóły teraz jest estetyczniejsze i bardziej czytelne!

Liczę na plusiki!

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Nie testowałem ale z tego co wiem gdy mamy w eq bodzia możemy ulepszyć bodziem jak wpiszemy:

"refine 90 3" lub "refine 90 2"

A i dodaj że klonem zbroi możemy normalnie handlować ;)

Opublikowano

Odświeżam i chciałbym się zapytać, dlaczego mod dał tutaj ten temat, tutaj nie ma nic do ściągania :*!

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nooo działa :)

Lol uzylem tego i serwer ruszyl dopiero po 1h ahha:D

♠° SkyWaY °♠

Dawaj Plusa Nie bądz BuFu +

Opublikowano

@UP, zastanawiam się tak.. gdzie go użyłeś, skoro nie ma dedyków na 2008rocznych plikach, no chyba że hamachi, ale wtedy to wina [GA] który naprawiał to ;)

nie ma mnie tu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...