Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime

Makimaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie że ten temat chociaż ktoś odwiedza. Jednak miałem inne zamierzenia co do niego ; P.

W tym temacie miało chodzić o polecanie innym ciekawych tytułów oraz dyskusje na temat danych anime. ; )

Jak narazie robicie tylko toplisty : D

hylJF.png
Opublikowano

Nie zobaczysz to nie przekonasz się jak Fairy Tail wciąga : P.

Fabuła, muzyka i kreska są na wysokim poziomie co jeszcze bardziej zachęca do obejrzenia

Nie wiem jak miałbym cię przekonać ale zawsze możesz obejrzeć 1 odcinek i sprawdzić czy przypada ci do gustu : )

/edit Co do kreski to jest ona podobna do tej z One Piece. Więc tym bardziej ci polecam to anime bo nie będziesz się przy nim czuł "nieswojo"

hylJF.png
Opublikowano
Albo wycofuje Fairy tail

Jakieś fajne Ecchi :D

Ecchi jest nudne, w prawie każdym jest to samo, naciągane fabuły. Oglądnąłem kilka/kilkanaście i bardzo znudził mi się ten typ.

One Piece najlepsze.

Czy mógłby mnie ktoś przekonaćdo fairy tail?

Nie ma co cię przekonywać obejrzyj sam a się przekonasz jeśli lubisz takie anime.

Masz jakiś problem??? Wyraziłem swoją opinie bo nie chce by to forum nie przemieniło się w kid-blog gdzie są dzieci od 8-14 lat.... I już widze jaki tu spam będzie ostry

Jak mówiłem wykurwiaj, za dorosły, żeby oglądać anime/czytać mangę?

@wcześniej napisany Kanon(2006), jeśli lubi ktoś ten gatunek polecam.

; )

Opublikowano

Kanon i Clannad według mnie najlepsze anime w swoim gatunku (dramat). Ciekawa fabuła i postacie, Przepiękna kreska i muzyka. Czego chcieć więcej ? chyba tylko większej ilości odcinków

hylJF.png
Opublikowano

Bleach

Kiss X Sis

Death Note

Gintama < cos jakby parodia Bleacha ;D

Dragon Ball wszystkie serie ;P

to bedzie moja lista Anime ktore polecam ;>

odalup78ab6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...