Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zmienić skin żeby inni go widzieli ?

Meldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w moim Tucie

Chciałbym wam zaprezentować:

Jak zmienić skin w Minecraft :)

Nie,to nie jest to co wchodzisz do folderu... zmieniasz dupny obrazek... i wsadzasz go... do folderu....

Wchodzimy na stronę :

http://minecrack.fr.nf/mc/

Tworzymy na tej stronie konto (Register jest pod napisem "MINECRACK"

Username- Nick w grze !!!!!

Confirm Username-Wpisz jeszcze raz nick w grze

Password:Podaj swoje hasło

Confirm Password:Podaj jeszcze raz swoje hasło

Email-Podaj swój email np. [email protected] polecam bardzo gmail-a

Confirm Email:Podaj jeszcze raz swój email

Wchodzisz na swoją pocztę emai-l i akceptujesz link który został Ci wysłany

Wchodzimy na stronę:

http://minecrack.fr.nf/mc/index.php?lang=eng

Zjedz na sam dół aż nie zobaczysz DOWNLOAD wtedy zobaczysz wersje MC i pobierz odpowiedni dla swojej wersj

Po pobraniu wejdź w folder %appdata%>> minecraft.>>bin

Paczke minecraft.jar otwórz archiwum przez dowolny program 7 zip lub WinRaR polecam 7 zip

Do Archiwum wrzuć pobrane pliki i USUŃ FOLDER "META-INF"

Następnie jeżeli masz już skin który chcesz mieć zapisany na komputerze pomiń ten krok

Pobierz dowolny skin

Skiny

http://www.minecraftskins.com/ 

Pobierasz tą strzałką na dół (Przy koszulce)

Zapisz na komputerze

Wchodzimy znów na

http://minecrack.fr.nf/mc/

Klikamy zakładkę Upload (Oczywiście musisz być zalogowany)

Klikamy "Upload" i wyszukujemy nasz zapisany skin po czym akceptujesz

Oczywiście ta kropeczka musi być po lewej napisu Skin

Żeby ktoś inny widział wasz skin musi mieć takie same te 3 pliki ;)

Dziękuję i pozdrawiam

Meldo

Film:

iiMuZ.png

Gość _Shadowlord
Opublikowano

To nic nie daje, każdy musiałby mieć te pliki żeby widzieć swój skin. Lepiej kupić premium / mineshafter.

Ale za chęci, masz teog plusa.

Opublikowano

@UP

Jak nie daje.. weś się ciołku zastanów... Widzisz swego skina ? widzisz czego kurde chcieć więcej możesz kumplowi powiedzieć żeby to samo zrobił to widzicie wasze skiny nawzajem chyba że chcesz wypieprzyć kilka naście złoty nawet Euro na premium nie ma sprawy ale to twoja decyzja !

@ MrSurpek

Co to ma być... nie chce jakiegoś berbecia co daje że wszyscy mają ten skin co ty 0.o weś skasuj to..

iiMuZ.png

Opublikowano

Fajne, tylko trochę ograniczy to pewnie sprzedawalność gry. Pamiętajcie, że zakup gry motywuje ich do dalszego działania. Ten program działa jak mineshafter?

Opublikowano

@UP

Mineshafter to jest coś takiego legalnego.. i każdy go zauważy-Sorry pomyłka to jest też coś innego..

Pirat + Ludzie.. = Zpieratowana gra xDD

Można powiedzieć że w 50% działa jak Mineshafter ,ponieważ ma swoje wady ponieważ tylko Ci którzy mają te pliki tylko go zauważą...

iiMuZ.png

Opublikowano

No to jest to do niczego bo np 1 osoba na 300 na serwie ma ten program czy huj tam wie co to jest i widzi twój skin

:(

Lepiej kupić premium i wszyscy będą widzieć twój skin :P

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Odezwała się ta co piszę "huj"

Może i mam 1 lat w profilu ale to nie zmienia faktu że jestem debiilem...

Dobra zróbmy tak.. jeżeli chcecie wydać kasę na konto premium nic nie mam przeciwko ;) ale kurna nie piszcie tu... bo to jest dla tych co naprawdę chcieli by mieć własnego skina w MC... bo oni nie mają pieniędzy jak niektóre pierdolnięte dzieciaki..

iiMuZ.png

Opublikowano

-_- A może znasz jakiegoś pierdolniętego dzieciaka który wydaje kasę na boki i mówi ciągle mam pełno kasy i "gówno"mi zrobisz ?.. Nie ? Bo ja tak... I mam ich strasznie dość...

A co to pytania

-Nie.. Bo niektórzy potrafią sobie na to zapracować a nie brać rodzicom pieniądze z portfela i wydawać na pierdoły..

iiMuZ.png

Opublikowano

@2up niestey pan Meldo a raczej Nerrio ma multikonto które trzeba zgłosić :) zwie się nerrio

@3up I niestety wszyscy co mają premium nie są pierdolnięci, ci co grają na piracie to w większości dzieci

@3up i dodatkowo prawdziwego faceta gówno obchodzi ortografia czy się pisze chuj czy huj

I HUJ!

Nie kradnę rodzicom pieniędzy z portfela jeżeli tak uważasz, dostałem na urodziny i poszedłem do żabki kupiłem minecrafta i git, gram na Premium i jakoś kupna nie żałuję bo mogę grać na lepszych serwerach :P

76561198014515809.png

Opublikowano

Taak ! :D

Mam Multi konta czekaj niech policzę ...1...2...3...4.. Co jest po 4 ?

Po 1 :D

Zamknij temat panie Moderatorze

Po 2

Ukaraj mnie daj bana na wszystkie albo usuń pierdole to..

Po 3

Pierdolnij se temat do kosza !

Po 4

Nauczę się liczyć ...

iiMuZ.png

Opublikowano

1. Te sposoby nie działają (np Mineshafter)

2.Twojego skina widzą dopiero jak masz premium

3. I jak piracisz, to kup wkońcu PREMIUM!!!!!

Opublikowano

Fajny tutek ładnie wszystko opisane :) masz +

@OffTop

po co się tak kłócicie to jest forum a nie czat na kłótnie...;/

//nie umieszczamy gifow w sygnach

Opublikowano

Nareszcie jakiś porządny tutorial, wielka podzięka do Ciebie! Nareszcie głupi sposób przez " char ", który nie działa już nie będzie używany.

Opublikowano

A teraz tak do tych co mówią że nie działa ;)

To działa ale trzeba myśleć co się robi i nie pisać "huj" xD

Dobra chce przeprosić wszystkich tych co obraziłem lub tych co z nimi się wdałem w kłótnię

iiMuZ.png

Opublikowano

A co nas obchodzi, że się pisze "chuj" ?

Piszemy huj i huj, a tut na pewno skopiowany więc ani - ani +

76561198014515809.png

Opublikowano

Zamiast kupic gre za te 15euro to wy to musicie hackowac..

Uszanujcie autora gry i kupcie premium-.-

Jezeli uwazasz ze kazdy kto kupil go jest pierd**niety to cos masz nierowno z glowka;]

Jeżeli ci pomogłem lub wniosłem coś do tematu to kliknij "Lubie to".

mca.png

Profesjonalne tłumaczenie tekstu [Angielski -> Polski] lub [Polski -> Angielski]. Napisz na pw lub gg a sie dogadamy !

Opublikowano

Kolejna która nie potrafi czytać...

-_- A może znasz jakiegoś pierdolniętego dzieciaka który wydaje kasę na boki i mówi ciągle mam pełno kasy i "gówno"mi zrobisz ?.. Nie ? Bo ja tak... I mam ich strasznie dość...

A co to pytania

-Nie.. Bo niektórzy potrafią sobie na to zapracować a nie brać rodzicom pieniądze z portfela i wydawać na pierdoły..

Przeczytaj potem pisz komentarze..

A i po co hakować grę ?..

Pomyślmy.. jesteśmy na MPC forum... Dziwne MPC forum ma dużo czitów.. Dziwne ! MPC jest forum o czitach ! OMG...

Lepiej idź dziecko spać..

@EDIT

Od dzisiaj zbieram - ! :D

iiMuZ.png

Opublikowano

Niestety autor to (ono), po drugie nie jesteśmy ONE tylko oni, zainwestuj w korki jak nie znasz j.polskiego.

A w tym twoim poście wyraźnie piszę, że nie lubisz takich pierdolniętych dzieciaków które kupują premium blink.gif

Tak w ogóle to nie działa już ten twój "darmowy skin który wszyscy widzą"

PS. Nie dawajcie mu plusów, napisał że zbiera minusy, żeby zbierać plusy

76561198014515809.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...