Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak zmienić skin żeby inni go widzieli ?

Meldo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie ,działa elegancko

A ty co masz popierdolona sygne sie zamknij ... piszesz ze faceci piszą huj chuj itd ... a jestem dzieckiem "bo rodzice ci dali i kupiłeś w biedronce.

mca.pngmca.pngmca.png

mca.png

Opublikowano

Wszystko działa , dzięki, dzięki, ale mam problem bo kiedy mam juz skina wgranego wchodze do gry patrze a na głowie mam jakies.. ja wiem.. Uszy jak Myszka Miki :angry:

Wgrałem 1 skina, patrze uszy, 2 skin , 3, 4 i h*j cały czas to samo. Jak temu zaradzić?

cześć.

Legenda
Opublikowano

W ogóle to nie przydatne, skoro tylko ty widzisz skin.

Lepiej i szybciej jest zmienić "char.png" w plikach minecraft'a.

Opublikowano

Nie polecam, mineshafter powala wszystkie takie gówna. Nie zawsze wczytuje skina, czasem zlaguję. Mineshafter 4ever.

• 7 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Minecraft to nie jest przebieranka, kupcie se lalki barbie i je ubierajcie. Minecraft to kwadraty

BuraczekCebulaczek

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Tak tak... Chcesz mieć skina ? Kup Minecraft. Skina posiadają ludzie którzy uważają że ta gra jest warta swojej ceny. Ale jak widać większość to piraci i chcą mieć skina. Bez sensu. Kup premium po problemie.

xxx

Opublikowano

Sposób bardzo słaby , inny nie widzi mi skina.

Mineshafter lepszy lecz widzą skina ci którzy mają też ten program :/

Za dobre chęci złap like.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Gdzieś był poradnik o "uszach", poszukaj na YT, a co do tematu, myślę że nie było sensu pisać kolejnego, chyba każdy kojarzy takie rzeczy jak MineCrack czy Mineshafter, ale co ja wiem o zabijaniu...

Game Over

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...