Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szkoła/Informatyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka, mój brat musi na informatykę zrobić '' Tabele '' z planem lekcji, lecz on nie ma płytki, a Word 2007 jest na tej płytce, nie umie nigdzie tego pobrać. Jeśli ktoś wie o co caman i wie jak to zrobić pisać, ja podam co i jak.POTEM SIĘ PODZIĘKUJE

Edytowane przez SIRPEANUTS

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

wydaje mi się że nie da się nigdzie pobrać tego bo to trzeba wykupić pełen pakiet na 30 dni ...

tak bynajmniej ja uważam

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

Problem w tym ze to MUSI BYĆ NA WORD 2007! Tam jest wykres tabela, to jest oceniane. Jak by nie było trzeba na word 2007 to bym nie pisał tematu.To jest praca semestralna na ocenę...Jeśli to by było można na każdym programie to ja bym zrobił dwie lewe kreski i bym wsadził na pendrifa i brat by miał... Jeśli miał bym kabel USB to bym ci zrobił zdjęcie w Książce i jak to musi wyglądać... Zaraz mnie tu krew zaleje, bo mi młody truje dupę...

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

MÓWIĘ WAM NIE MOŻNA! TYLKO WORD 2007/8/9/10 ZROBI TAKI WYKRES Z TABELKA... A NA WORDZIE DASZ -/DODATKI/ZDJĘCIA/TABELA/PLAN LEKCJI I TYLKO WYPEŁNISZ...

TO SĄ GŁÓWNE Z NIE MAM TEGO W GŁOWIE JAK ONE WYGLĄDAJĄ

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

No to wyjdź, to nie jest forum o piraceniu, a skoro potrzebujesz płatnego programu to go kup. Proste.

Ogarnij koleś, ja wiem swoje ;)

Widać za mało wiesz o tym forum kolego. Jeśli wszedłeś tu hejterować to narka...

zv669_sipeantus.png

Opublikowano (edytowane)

@qps666 Masz racje. Sam kiedyś mój brat musiał kupować bo mial takie gówno zadane. No ale cóż.

Edytowane przez sobczax

witam.

Opublikowano (edytowane)

Ps. Powiedz nauczycielowi, że nie każdego stać na oprogramowanie za 500zł.

Brat pożyczy płytkę i zrobi, najwyżej przyniesie w poniedziałek...

Dobra do zamknięcia bo widzę ze panu no life '' minecraft '' qps666 wszystko przeszkadza, w piepsza ręce do każdego gówna.

Dzięki za pomoc, nauczycielka poczeka, a jak ma jakieś ale to niech spierdala, tutaj nie chodzi ze '' stać '' tylko brat zapodział gdzieś płytke, a na płytce są wszystko programy typu microsoft cała książka itp...

A myślałem ze ktoś może ma i zrobi...

Edytowane przez SIRPEANUTS

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Ogarnij koleś, ja wiem swoje ;)

Widać za mało wiesz o tym forum kolego. Jeśli wszedłeś tu hejterować to narka...

Doprawdy? Zmartwię cie.

Mógłbyś spokojnie dostać bana za proszenie o warez.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

Weź wykurwiaj z tego forum mądralo i marudo. Te forum nie służy do rozdawania linków z pirackim oprogramowaniem firmy Microsoft.

Jest wersja online WORDA 2007.

- docs.com (tylko musisz miec konto FaceBook).

Poza tym programy poniżej :

- LibreOffice

- OpenOffice

Na bank pozwolą wykonać to zadanie co ma brat :). Tylko tak pierdolicie , że się nie da.

A myślałem ze ktoś może ma i zrobi...

Wow może jeszcze ma osobiście Ci doręczyć rozwiązane zadanie ? You are mad ? Widzę , że to nie brak WORDA jest przeszkodą lecz lenistwo i nieróbstwo brata.

jqeuR.png

Opublikowano

Yyy... Wyjdź... Też miałem to samo zadanie... Zrobiłem w Open Office i zaliczyła... Sry, nawet się nie skapnęła, więc nie p*****l, że w Open Office takiego czegoś nie zrobisz...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png