Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałem sobie wystraszyć kolegę na swoim serwie, więc wpadłem na pomysł aby wpisać sobie nick Herobrine. A więc włączam minecraftspi loguję się jako "Herobrine". Kolega bardzo wystraszony, więc myślę sobie czego on się tak wystraszył, skoro to zwykły skin. Klikam f, patrze a tu skin Herobrine! Białe oczy!

A więc tak odkryłem ten sposób :D

Jeśli było już na forum, to piszcie a zamknę. Niema problemu :D

Herobrine

1307618522-U51337.png

Notch

1307618555-U51337.png

W razie pytań proszę pisać. Sposób w 100% opracowany przeze mnie. Jeśli znacie lub odkryjecie inne skiny, napiszcie a je dodam :D

wilk.png

Opublikowano

Do każdego nicku jest przypisany skin.

Jeżeli np. kowalski ma oryginalnego mc i wgrał sobie własnego skina po zalogowaniu na piracie na jego nicku też będziesz miał ten skin.

Nic nowego :D

hylJF.png
Opublikowano

Ee.. według mnie temat bez sensu. Jeżeli masz pirata i wpiszesz nick "Herobrine" lub "Notch" to wiadomo, że będziesz miał skina danej osoby, ponieważ na tym nicku jest zarejestrowana osoba na stronie minecraft.net. Tak samo możecie wpisać mój nick - EffectusHD :P

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Wpisz nick zahaczai albo Dzunior lub JJayJocker to też ci wyświetli od nich ;p ( nie wiem czy dobrze napisałem JJayJoker :P)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...