Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] Najlepszy zawodnik MPC.

^.^o0o^.^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

No tak, a ja w swojej galerii mam SS gdzie mam ponad 50 killi różnicy od deadów :P

Teraz kupuje eq to moze zrobie jakiegos screena.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Spoko ale to i tak jest CQC więc więcej wg mnie się nie da. Ale i tak mam bardzo słabe EQ. Ale ranking nie zależy ode mnie. Jutro będzie 20:0 ... zobaczycie :)

Opublikowano

Bez sensu taki temat .... każdy potrafi wyłączyć chams-y , co innego jak ten temat by się nazywał Staty super hackera .

Opublikowano

Spoko ale to i tak jest CQC więc więcej wg mnie się nie da. Ale i tak mam bardzo słabe EQ. Ale ranking nie zależy ode mnie. Jutro będzie 20:0 ... zobaczycie :)

Jesli masz jechac na cheatach to dziękujemy w tym temacie...

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Dobra od teraz liczy się odległość między killami a dedami, więc na prowadzenie wychodzi madmike666. Gratuluję.

@Edit dodano nick z gry,forum,ss,staty i odnośnik do najlepszego zawodnika.

Opublikowano

Oto moje staty :P

SS:

http://imageshack.us/g/820/screenshot016r.jpg/

17/1

i

37/11

Daj +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

http://img519.imageshack.us/img519/6260/fiiilm.gif

MOJE eq

http://imageshack.us/g/811/warrock2011061023494356.jpg/

Daj plusa, muszę nazbierać do końca czerwca 300plusow, założyłem się z kolega o browara :D

Wspomóż studenta :P

Opublikowano

haha bardzo śmieszne

na cheatach to nie na tym koncie :)

Nie cheatujesz na etcmagic? Hahaha nie rozsmieszaj mnie kolego. Jedziesz ostro na chamsie i kazdy to widzi :)

Opublikowano

Nie cheatujesz na etcmagic? Hahaha nie rozsmieszaj mnie kolego. Jedziesz ostro na chamsie i kazdy to widzi :)

To daj choć 1 dowód na to że jechałem na chamsach... no ...

to nie miały być staty ty vs pr0 gracz... u mnie to jest ja vs n00b camper

Opublikowano

Dobrze, ale proszę nie kłóćcie się w tym temacie bo będę zmuszony go zamknąć.

Z góry dziękuję : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

No to i ja się pochwalę skille bez HACKOW !!!!!!! :D mam i lepsze ale akurat screena walnołem to wrzucę

moje najlepsze o ile dobrze pamiętam to blue storm na 200 kills 108 kill i 48 death moim zdaniem bradzo dobrze i to jest bez cheatów

skilebezcheatw1.png

Uploaded with CODER_BEST SCREEN SHOTS xD

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Daj +

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

http://img519.imageshack.us/img519/6260/fiiilm.gif

MOJE eq

http://imageshack.us/g/811/warrock2011061023494356.jpg/

Daj plusa, muszę nazbierać do końca czerwca 300plusow, założyłem się z kolega o browara :D

Wspomóż studenta :P

Opublikowano
Może ktoś by aktualizował ten temat ?

Po chuj kurwa mam go aktualizować jak nikt madmike nie pobił? ogarnij się trochę bo nie wiesz a się wpierdalasz...

Opublikowano

Moim zdaniem tytuł tzw. "najlepszego zawodnika" powinien należeć do conajmniej 2 osób, porównywanie stat: 92:22 do 33:1 jest dość głupie ;P Nie da się ocenić, które staty są lepsze/gorsze.

Powinien byc zrobiony tutaj podział na cqc i bg.

I am

1303226680-U198706.png

ubuser_2_mpc_ub.gif19858.gif

ubuser_2_ganja.gif17037.gif

74123495316050640700.png

71013185854196215204.png

sygnaturav3.png

Sygna by Evasion

Zbieram plusiki ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...