Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] KamerMod 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To tak, mam pewien duży kłopot z kamer modem i nie umiem go rozwiązać ;/. Bardzo proszę o pomoc. Za pomoc z rozwiązaniu problemu 3 plusy!!! Więc:

Tak z tydzień temu nudziło mi się więc ściągłem sobie ten pack na kick hack i 1hit kill z kamermoda. Zabijałem sobie na belenusie. Pisze to, bo nie wiem czy to może mieć jakiś związek z moim problemem.

Dziś chciałem znów wbić (a raczej wczoraj), na kamermoda 2008 na locmt2. Ale gdy naciskam, np. na emocje, przyjaciel, pojedynek na pasku, albo wyłącz gre, opcje gry lub gdy włanczam dozorce nic się nie dzieje!

Dlatego muszę wyłanczać metka przez alt+ctrl+delete.

Po tym gdy włanczam metka do postaci wyłącza mi się i pokazują się pytajniki. Kiedy coś pogrzebie w cliencie zrobie byle co przestawie lub poczekam dłużej już da się zalogować, lecz dzieje się to samo co opisałem na początku, nic prawie się nie chce włączyć.

Usuwałem i odnowa zainstalowywałem metin2 2008 i kamer moda do 2008, ale to nic nie pomgaga!

Jeszcze raz proszę o pomoc!!! Nigdy mi się tak nie działo. Aha i to się dzieje też, z innymi serwerami. Proszę o pomoc! Jak ktoś ma jakieś jeszcze pytania pisać!!!

Edytowane przez Pumaa

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

iSeeeN: Ja usunąłem metka i zainstalowałem najnowszego 2008 moda.

UppsiK: Ja zawsze miałem włączonego antyvirusa, a metka nie miałem na pulpicie i działało więc jak przeniose jak ma pomóc. A i to się dzieje tez na innych serwerach. Ale pokompbinuje jeszcze coś i zrobie to co UppsiK pisał.

Jak ktoś ma jakiś pomysł, albo spotkał się ktos z tym to bardzo proszę o pomoc!!!

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...