Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu mowie prosze nie Opierdalać mnie, że od chuja jest tych poradników, i chcialem jeszcze dodać, że nie jest zajebisty w robieniu tematówm, gdyż mam swoje 4 posty tylko. Okej ; ] Gdzie expic na lv ;

1. od 1 do 4lv ; raty, jeżeli ktos ma dobre eq to moze polecieć na trolle (w tym czasie nazbieramy troche gp na eq)

2. od 4 do 7lv ; trolle, jeżeli ktoś ma dobre eq moze polecieć na skeletony (mowa katana, lub mace co najmniej)

3. od 7 do 8 lv ; obojętnie czy to bd skeletony czy trolle nabijemy go wreszcie

4. od 8 do 13 lv ; warto nabic skille jak sie jest knightem lub pallem na trollach

5. od 13 do 25 lv ; gdy ma się te skille mozna poleciec na cyce (cyclops) gdzie ładnie idzie exp od razu uprzedzam jest MAŁY HARDCORE ZEBY LECIEC NA 13 LV drutem na cyce xD

6. od 25 do 35 lv ; warto poexpic na minosach (mowie teraz jak macie pacc , gdyż na facc nie ujedziecie za dlugo z tak "dużym respem" ahahah.

7. od 35 do 55 lv ; Tu zaczyna sie zabawa (mowie w dalszym ciągu i bd mowil o pacc) lecimy na dragi - warto zaopatrzyc sie w smp

8. od 55 do 110 lv ; Lecimy na Dragi te wieksze czyli dl (Dragon Lord). Uwaga na jedno combo i dl druta ma wiec warto uwazac

9. od 110 do 150 lv ; Lecimy na medusy , lecz nie jestem pewny czy one sa lepsze od dl , ale ja na nich expilem na tych lv ; ]

Dzięki za obejrzenie. Jeżeli poradnik bedzie się podobał, oczywiście zrobie dalsza część , ale za dużo nie moge sie spodziewac, gdyż kazdy mnie opierdoli ze to juz bylo ; ]. Pozdrawiam .

Opublikowano

Poradnik chyba napisany na kolanie w 2 minuty to jest taki misz masz ja nic z tego nie kapuje brakuje :

Miast w których sa te potwory

podziału na profesje

na 35 lvl nie można używać smp

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Poradnik chyba napisany na kolanie w 2 minuty to jest taki misz masz ja nic z tego nie kapuje brakuje :

Miast w których sa te potwory

podziału na profesje

na 35 lvl nie można używać smp

Dzieki za krytyke. Oczywiscie poprawie to lecz chciałbym, abym ial wiecej wyswietlen i komentow da sie cos zrobic gdyz patrze - teamat ktory istnieje miunut juz ma 5 komentow a ja .. 2 w ciagu 10 h . xD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A gdzie 200 lvl+ ?

hydry,frosty xdd dopisz tam ze na 150 lvl+ mozna na dl spore hunty z siocherem mozna brać :P

łap plusa na zachęte i popoprawiaj to i owo ok? :D

Zbieram Plusy!! "+"

Dasz plusa??To nie kosztuje!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik nawet spoko...

ale jak napisał ^.^o0o^.^

dodaj do poszczególnych profesji Tego brakuje .....

Pomogłem Ci?

Może to docenisz? Daj Ten znaczek add.png jeżeli Ci pomogłem!!

Nie Pomogłem Ci daj delete.png

10 postów[X]

15 postów[X]

20 postów[X]

25 postów[X]

30 postów[X]

35 postów[X]

40 postów[X]

50 postów[-]

90 postów[-]

115 postów[-]

Opublikowano

6. od 25 do 35 lv ; warto poexpic na minosach (mowie teraz jak macie pacc , gdyż na facc nie ujedziecie za dlugo z tak "dużym respem" ahahah.

A mintwalin ? To co ? Resp jest dobry do 40 lvla conajmniej, niektorzy dam do 70 siedza, ale to botuja (na uniterze jakies 2 typa max tam siedzi, a to rzadko :x), a ja pallem o chuowych skillach (55/50) na 18 lewlu tam expilem, wystarczy ~30 life potkow i jakies 5 mana i nawet mino mag nam kupe zrobi, gorzej jak przywitamy sie z krolem, albo jak wejdziemy na 1 pietro jego zamku na full respie : /

Jak nie ma sie kasy na potki, trzeba tydzien sobie zarabiac, lapiecie fri itamza, nawet wartego 500gp, jak nie sprzedajecie swojego plate arma czy legi i obracacie, ja tak 100k + eq zarobilem : )

167161466687770313241.png

Opublikowano

Poradnik jest "siaki " . Pisałeś to jak zapomnianą prace domową na przerwie . Tak jak pisali powyżej , Nie dodałeś profesji , za ogólnie . Jednak dam ci tego plusa , ponieważ liczę , że się poprawisz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

nom na 110 powodzenia na medusach ;)

Tak samo z od 55 na dle.. Co ty to jest ots czy rl tibia? myslicie ze co 2 dl leci dsm i rh? Jesli macie kase to idzcie..

Edytowane przez pawlacz741

bez reklam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...