Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Związki

slawek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem kilka dziewczyn i kilka się nadal ugania za mną, ale jestem single

ponieważ szkoda mi wydawać pieniędzy na dziewczynę teraz bo na 96% z nią ślubu w przyszłości nie będę miał i nie będziemy razem.

fs_pc.png

Opublikowano

Jestem, byłem , nigdy nie miałem i ile jestem/ile byłem za co kocham/dlaczego zerwałem i ile mieliście dziewczyn itp . ogolnie wszystko i czy byliście kiedyś prawdziwie zakochani

Byłem zakochany ;x . Byłem w "związku" 5 miechów . Kochałem ją za niebieskie oczy , wieczny uśmiech na twarzy i pozytywne nastawienie do świata . Dlaczego zerwałem . Poszła w świat z moim kumplem ;( . Miałem tylko 2 dziewczyny .

Prawdziwie zakochany jestem teraz lecz bez wzajemności .

Opublikowano

Siema , ja z kolei miałem już kilka 'dziewoj' ale takich poważniejszych to 3 ;P Aga1 chodziłem z nią niecałe 3 lata ale jakoś tak samo się rozpadło , Aga2 ponad rok nawet się żenić miałem ale poszła na studia odjebało jej i się z kimś tam rozpruła już nie wnikam , i ANNA obecna - już prawie rok i jest zajebiście bezproblemowo ;D mam nadzieje że to ta jedyna bo fajnie by było wracać do domu z pracy a tam na Ciebie czeka taki zajebisty człowieczek ;D

Mam 21 lat ;P

Pozdrawiam wszystkich zakochanych !!! ;p

Opublikowano

Agata lat 18, niewysoka blondynka, ma spoko rodziców i siostrę, nie jest głupia, nie dokucza mi, jest ładna, stara się mnie zrozumiec, ideał.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Agata lat 18, niewysoka blondynka, ma spoko rodziców i siostrę, nie jest głupia, nie dokucza mi, jest ładna, stara się mnie zrozumiec, ideał.

Miałaś opisać swoje przeżycia jeżeli chodzi o związki , a nie pisać o swojej rodzinie ;D !!!!

Opublikowano

@UP..

Chcial sie pochwalic dziewczyna i go doskonale rozumiem ^^

Ja sie zakochalem i robie cos w tym kierunku aby byc z nia <33 xD

A wiec zamiast sie wysmiewac z kolegi tylko zyczyc mu wszystko najlepszego i szczerej milosci ^^

Specjalista
Opublikowano

Na chwile obecną jestem samotny i sie czuje z tym dobrze ,ponieważ nie mam zamiaru sie pakowąc w bardziej zaawansowany związek wystarczy mi bliska przyjaźń z dziewczynami ,ale to tylko narazie ;)

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Oj, miałem trochę tych związków, w których często niestety tylko ja kochałem.

Teraz od niedawna jestem z moją miłością, i mam nadzieje, że przetrwa to jak najdłużej.

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Jezeli wyjdzie film '' 40 letni prawiczek dwójka '' to śmiało możesz ubiegać sie o role w tym filmie.

BTW: Jeżeli twoi koledzy tak robia to nie znaczy ze ty tez masz odrazu oglaszac milosc.

Mogę nawet być 40 letnim prawiczkiem i poczekać na tę jedyną niż przebierać laskami jak rękawiczkami, co więcej myślisz ze w wieku 13-16 może byc prawdziwa miłość ? Haha.

Ty możesz zagrać główną rolę w filmie " 15 letni tata" lub " Miałem 456349 dziewczyn - jestem zajebisty"

63989389769756300986.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To Ci się odkopało.

Moja ze mną zerwała 3 dni temu po 5 letnim związku, a niby to mężczyźni są świniami.

Jak na razie od 3 dni nie wytrzeźwiałem, nie chce mi się kaca leczyć. A i z roboty mnie prawie wyjebali.

Me gusta.

• 2 lata później...
Opublikowano

mam laske, spotykam sie po to z nia tylko dlatego ze robi mi laske a na starosc bede mieć wtedy dwie laski.

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

W liceum byłem w 2 krótkich związkach - jednym z chłopakiem, drugim z kobietą, oba tak po 3 miesiące, później przyszedł dłuższy, prawie roczny związek z kolejną dziewczyną, z którą wspólnie mieszkałem przez ostatnie wakacje. Teraz jestem sam i nie jest mi z tym tak źle :P

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...