Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przestańcie Hakować W Warrocku

Roovis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez hakowanie możecie doprowadzić do tego, że wszystkie postacie na których sie logowaliście na tym komputerze zostaną zablokowane. To po pierwsze. Po drugie wyobraźcie sobie, że jakiś dobry gracz, właśnie kupił sobie premium, dobre bronie i chce sobie pograć, wchodzi w pierwszy room, gra, ma 10:0 a tu wchodzi haker. Psuje jemu całą grę, ratio spada, kończy mecz z wynikiem 11:15. I tak kilkanaście razy. To straszne, już nigdy nie włączę takiego programu. Proszę was o to, żebyście się opamiętali. Proszę was. Błagam...

Opublikowano

Sam wiem cos o tym bo tez mam premke.. I też wam mówie hackujcie lepiej nie innych servach. Jest kilkanaście servów a wy akurat na Poland -.-' ?

- zaraz ide

- gdzie ?

- jeszcze nie wiem.. :DD

- odpowiedzi zaznaczajcie ptaszkiem

- a długopisem można ?

OWNED xD

Opublikowano
Przez hakowanie możecie doprowadzić do tego, że wszystkie postacie na których sie logowaliście na tym komputerze zostaną zablokowane. To po pierwsze. Po drugie wyobraźcie sobie, że jakiś dobry gracz, właśnie kupił sobie premium, dobre bronie i chce sobie pograć, wchodzi w pierwszy room, gra, ma 10:0 a tu wchodzi haker. Psuje jemu całą grę, ratio spada, kończy mecz z wynikiem 11:15. I tak kilkanaście razy. To straszne, już nigdy nie włączę takiego programu. Proszę was o to, żebyście się opamiętali. Proszę was. Błagam...

ja przestane hakowac z graczamy z premkol i klanem!!!! radze wam też nie hakowac tym bardzej na poland!!!!

Opublikowano

moim zdaniem niech kazdy kto chce hackuje byle tylko nie na polandzie!!!!!!!

niech idzie na germany lub kazdy inny server byle tylko nie POLAND!!!!

Opublikowano

I tak są ch%$e je@%#e które na Poland hakują, a są polakami. WOGÓLE PRZESTAŃCIE UŻYWAĆ TAKICH PROGRAMÓW

Opublikowano

Tak właśnie o to proszę. Mam nadzieję, że niektórzy się opamiętają. proszę nie zamykać tematu

• Dodaj nową pozycję...