Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Widoczność nowego eq na KamerModzie/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam malutkie pytanie. Mianowicie do KAMERMODA CHCĘ DODAĆ nowe zbroje. Głównie chodzi mi o to, aby były widoczne w eq i najlepiej w Inventory Menager. Mam do dyspozycji klienta owego serwera na którym wszystko ładnie widać. Na KM nie widać tego w eq, a przy handlowaniu tą zbrojką wyświetla się „Żółć”. Kopiowałem już pliki PC, PC2, Icon, lecz niestety nadal nie widać owej zbroii w EQ ;x Czy ktoś potrafi mi pomóc? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Czarek.

kefek.png

Tiveria.pl

Opublikowano

No niestety ;x To jeszcze nie to :( W item_list zauważyłem, że jeszcze jakieś ikonki są w season1, lecz skopiowanie tego nic nie daje. Właśnie kończę analizować wszystkie ikonki może natrafię na ikonki tej zbroi:) Oczywiście "+" poleciał :) Dzięki.

kefek.png

Tiveria.pl

Opublikowano

Przepraszam, że post pod postem, ale przy okazji Odświeżę :)

Wkleiłem moda do klienta i co ciekawe przy odpalaniu gry przez "game.bin-plik odpalający serwer" zbrojka jest widoczna, a przy odpalaniu przez "metin2mod_2011sf.exe" zbrojka jest niewidoczna. Rozumie ktoś coś z tego?

kefek.png

Tiveria.pl