Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] 55 Lv i co dalej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sredecznie. Posiadam woja body 55 lvl na serwerze Orion. Moje eq:

Zelak +9 , Okragla +7 , Smiertelna +9 KD+3 1000 PZ , Butki + 1500 PZ , Naszyjnik + 1500 PZ , Srebrna +9 full sloty , Ebo +9 full sloty oraz Ribka +9 sr 28 KD +3 . No i tutaj nasuwa sie pytanie co dalej robic? Czy stac na tym lvlu ,czy ruszyc dalej :) Na razie stoje na nim przez jakies 1,5 -2 tygodnie , wydropilem 9 kamykow , no i tyle tez w tym momencie posiadam. W co zainwestowac ? W skille caly czas inwestuje :) Aura m4 , Berek m4 , Wir m4 ;) Zastanawialem sie tez o zalozeniu nowej postaci ,poniewaz na tej gdybym chcial ja sprzedac to nie da rady , poniewaz nie znam passow do maila :) No to moze tutaj jeszcze zadam to pytanie odnosnie tej sytuacji z mailem... Maila mam na yahoo.com , aby odzyskac haslo musze odpowiedziec na 2 pytania . Na pierwsze pytania udalo mi sie jakims cudem odpowiedziec :) ale drugie juz probuje od kilku tygodni i nie moge, a dodam ,ze po dziesieciu probach odgadniecia hasla mozna dopiero po raz kolejny po 12 godzinach. Moze moge wystosowac do yahoo jakis list :D Nie mam pojecia co zrobic :D To by bylo na tyle . Z gory dziekuje za pomoc :)

Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podaj nam to pytanie może zgadniemy :D

A co do postaci to rzeczywiście lepiej zrobić nową z e-mailem niż potem mieć problemy np. gdy ktoś cię okradnie to nie odzyskasz bo e-maila nie masz. Także rób nową postać polecam wp bo ku nie drogie a exp dobry ;]

Opublikowano

Tak jak up napisał... Postaraj się odzyskać e-maila bo w razie kradzieży stracisz wszystko tj mój kolega na s9 :P

Kamyki zainwestuj w nową postać gdyby nie udało ci się odzyskać e-maila :D

1390831561-U140955.jpg

Opublikowano

Zrób od nowa postać, załóż email na gmail tam najlepiej. Przełóż całe eq, zapomnij o tym koncie. A za te kamyki kupisz sobie eq na swój lvl. A są tutki że przez tydzień wbijesz 50 lvl. Więc z bojem ok. 2-3 tyg. I postać zabezpieczona.

Opublikowano

Tą postacią możesz jeszcze troche podropić i przy okazji wyexpić nią nowego chara. Bo bez emiala trochę lipa... A skille na m4 to nie jest żadna strata.

Opublikowano

Jesli chcesz bodym grac - zrob nowa postac, wyexp ja do 45-50 obecnym wojem, daj cale eq i czytaj ku. No i dobij 55, tak bedzie git. Wtedy stoisz w miejscu nawet przez rok, robisz ku, eq etc (dopuki nie zachce Ci sie expic). 55 lvl jest idealny do przestoju - kosisz metki od 45 do 65, wiec ciagle mozesz bic metka. Dropisz ku, kd i kamienie duchowe (te zostawiaj sobie, bo sa drogie wiec Ci sie przydadza).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Witam sredecznie. Posiadam woja body 55 lvl na serwerze Orion. Moje eq:

Zelak +9 , Okragla +7 , Smiertelna +9 KD+3 1000 PZ , Butki + 1500 PZ , Naszyjnik + 1500 PZ , Srebrna +9 full sloty , Ebo +9 full sloty oraz Ribka +9 sr 28 KD +3 . No i tutaj nasuwa sie pytanie co dalej robic? Czy stac na tym lvlu ,czy ruszyc dalej :) Na razie stoje na nim przez jakies 1,5 -2 tygodnie , wydropilem 9 kamykow , no i tyle tez w tym momencie posiadam. W co zainwestowac ? W skille caly czas inwestuje :) Aura m4 , Berek m4 , Wir m4 ;) Zastanawialem sie tez o zalozeniu nowej postaci ,poniewaz na tej gdybym chcial ja sprzedac to nie da rady , poniewaz nie znam passow do maila :) No to moze tutaj jeszcze zadam to pytanie odnosnie tej sytuacji z mailem... Maila mam na yahoo.com , aby odzyskac haslo musze odpowiedziec na 2 pytania . Na pierwsze pytania udalo mi sie jakims cudem odpowiedziec :) ale drugie juz probuje od kilku tygodni i nie moge, a dodam ,ze po dziesieciu probach odgadniecia hasla mozna dopiero po raz kolejny po 12 godzinach. Moze moge wystosowac do yahoo jakis list :D Nie mam pojecia co zrobic :D To by bylo na tyle . Z gory dziekuje za pomoc :)

Pozdrawiam

Exp dalej nie wchodz na zadne stronki podejrzane skanuj kompa to nikt ci nic nie ukradnie.Kamyki sprzedaj jak najszybciej dopoki sa drogie i kup tarcze najlepiej lwia +9 bo tania,nimfe +9 i dozbieraj do boga +9 i potem tylko expic.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Evonis:Ninja95PL

Opublikowano

Hmm.. Jak nie znasz do maila haseł to nawet nie masz co lvli i skilli wbijać.. Bo nawet jak to bedzie 99 lv Wszystko P itp to ci nikt zł nie da bo mail to podstawa do odzyskania konta w razie shackowania. Moim zdaniem kamyki zainwestuj w jakieś eq na nową postać ale tego nie sprzedawaj i drop dalej kamyki. Jak odgadniesz hasła do maila to graj juz tym 55lvlem i wbijaj skille dopiero.. :)

ZBIERAM - !!!! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...