Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program BP

patrykKMN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam Pytanie CZy gdy ten caly Program BP wykryje u mnie bota gdy bende jechal na bocie to z bota mnie wywali czy dalej bende bocic ? Aha i czy Bende wiedzial o komunikacie tym z tego programy od BP??

Opublikowano

a wiec tak wykryje ci to ale to tylko gdy oni bd sprawdzac serwery. jak bd sie logowac do gry to dostaniesz ostrzezenie ale tylko wtedy gdy konto ma ponad miesiac jezeli nie ma miesiaca to masz bana odrazu

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Opublikowano

a wiec tak wykryje ci to ale to tylko gdy oni bd sprawdzac serwery. jak bd sie logowac do gry to dostaniesz ostrzezenie ale tylko wtedy gdy konto ma ponad miesiac jezeli nie ma miesiaca to masz bana odrazu

A czy Biobot 1.1.9 jest wykrywalny???

Opublikowano

Konto mające mniej niż 28 dni - perm.

Konto mające więcej niż 28 dni - ostrzeżenie.

Z tego co się orientuję, to biobot jest wykrywalny. Prawdopodobnie tylko kbot i ibot są prawie niewykrywalne (prawie, bo ostatnio ktoś pisał że dostał za niego ostrzeżenie, jednak ja uzywam kbota już ponad 2 tygodnie bez przerwy i bana nie ma)

@up

żydzenie o plusa - żałosne

Opublikowano

Konto mające mniej niż 28 dni - perm.

Konto mające więcej niż 28 dni - ostrzeżenie.

Z tego co się orientuję, to biobot jest wykrywalny. Prawdopodobnie tylko kbot i ibot są prawie niewykrywalne (prawie, bo ostatnio ktoś pisał że dostał za niego ostrzeżenie, jednak ja uzywam kbota już ponad 2 tygodnie bez przerwy i bana nie ma)

@up

żydzenie o plusa - żałosne

Ja pisalem o tym ze ostrzezenie dostalem, ale to nie 100% za KBota,

bo uzywalem tez starego Antistelatha :(

Opublikowano

No właśnie o tobie mówiłem, bo napisałeś że za kbota. Ja 3 dni używałem valhalli a potem tylko kbota. Konto miało 4 dni jak zacząłem bocić, więc miałbym od razu perma, a jak narazie nic ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...