Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pyanie] ZMIANA E- Maila METIN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem konto , większość z was pewnie wie o co chodzi , koleś dał mi konto puste pod pretekstem końca gry , ja mu włożę eq a on odzyska konto z nowym eq , mam starego e-maila do konta , lecz cwany lis , wysłał zmianę e-maila , i usunął wiadomość więc nie mogę anulować ,chodzi o to żeby jakoś to anulować lub zmienić e- maila , no nie wiem , może ktoś jest na tyle fajny ;] że wie jak to rozwiązać mam czas do piątku więc proszę o jak najszybszą pomoc , chciałbym jakoś przejąc te konto , jeśli ktoś mi pomoże , otrzyma jakąś nagrodę ;]

Opublikowano (edytowane)

na strone metina anuluj, potem wyślij zmiane na zupełnie inny, Twój adres e-mail i usun wiadomość na tym co dostałeś

@e

nie pisać "zgadzam się z up"

Edytowane przez kradzieej

wykurwiam.

Opublikowano (edytowane)

Poczekaj az sie e-mail sam zmieni potem zmien na swoj ale to jest bardzo czasochlonne (zrobilem chyba blad w tym slowie xD)

Edytowane przez Tai-Son

sygnabyme.jpg

Sygna By Me

Opublikowano

Jak chyba mozna na stronie metka anulować emaila. A może wejdź w wiadomości w emailu i w kosz. :P Może zapomniał z kosza. Prawdopobodnie wyślij jeszcze raz zmianę, wtedy przyjdzie Ci link że zmienia się aktualnie i będziesz mógł anulować.

Opublikowano

Dostałeś konto i zostawiłeś na starym e-mailu? GRATULACJE! Zmienia się e-mail na swój z trudnym hasłem. Nawet jeśli zmienisz hasło na nowe, on zmieni je bo poda date urodzenia czy hasło pomocnicze. A jeśli da się anulować na stronie albo w koszu jest to od razu zmień na swój!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...