Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co najlepiej inwestować

MrSmile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

-------------------------------------------------------------------------------------------------- W co najlepiej inwestować --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. ; Na początek gry, najlepiej wybudować sobie na co najmniej 2-3 poziom prometic, promerium, gdyż one dają najwięcej cr. i są bardzo opłacalne.

2. ; Następnie uzbierac kredyty (ok od 500k do 1,5 mln) na leonova, gdyż jest to najlepszy statek na początki

3. ; Pózniej kupować na początek lf2 (wrzucac po 500k) , gdyż one są dobre a oczywiscie wiemy : Od razu nie bd mieli FE ( Full Elity (8 irisów)) z lf3 ; ] , wiec najlepiej zaangażować sie w lf2 xD

4. ; W środku gry można zbierać na vege lecz uprzedzam ; NIE KUPOWAĆ VEGI JAK NIE MA SIE DESIGNU , A NAJWAŻNIEJSZE CO NAJMNIEJ 8 LF2

5. ; Pożniej jak wyjdziecie na ranking, oczywiście można kupic sobie goliatha , lf3 . Zyczę powodzenia w grze.

-:StayWithMyAss:- Oczywiscie PL1 !

P.s Sry Kombass zapomniałem dodac ze ten tut nie jest na PL 2,3 a na pewno na PL1, lecz na globalu np. Ameryka 4 to mi sie sprawdziło wiele razy, kombass trzymam Cie za słowo dajesz mi przelew xD.

Edytowane przez MrSmile
Opublikowano

Jeśli wygrasz za 500k laser LF2 na serverze PL1 to zrobię Ci przelew za 300 zł.....Człowieku takie bajki to możesz dzieciom w przedszkolu wciskać a nie mi i innym.... Leonek od 500k - 1.5 mln ?! Chyba Cie główeczka boli... za tyle to nawet rakiet nie wygrasz a mowa o statku !! Jak masz zamiar robić poradniki to pierw zdobądź doświadczenie a nie za przeproszeniem pierdolisz głupoty.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

hahah 1.5m na PL1 za leonova

hahaha za 1.5m to nawet design dla vegi nie wygrasz

weź usuń ten poradnik

za 13 kredytow atak+ design wygralem dla vegi a 3 designy dla golca za 15 k credytow ( 5k za 1)

Opublikowano

W co najlepiej inwestować

W kbota.

Na początku licytować lf2? Haha... lepiej zbierać na lf3, lf2 i tak będziesz musiał wymienić.

"4. ; W środku gry można zbierać na vege lecz uprzedzam ; NIE KUPOWAĆ VEGI JAK NIE MA SIE DESIGNU , A NAJWAŻNIEJSZE CO NAJMNIEJ 8 LF2"

Jak ktoś ma zamiar grać 4 lata, to dopiero po 2 latach gry może sobie kupić vegę? Fajnie...

"5. ; Pożniej jak wyjdziecie na ranking, oczywiście można kupic sobie goliatha , lf3 . Zyczę powodzenia w grze."

Ranking? Top10? Szczerze mówiąc, zawsze jesteśmy w rankingu. Na którymś tam miejscu, ale jesteśmy. A więc na początku gry, będąc na 11.051 miejscu w rankingu możesz kupić golca, ale pamiętajcie! W środku gry koniecznie kupcie vege!...

Opublikowano

hahah 1.5m na PL1 za leonova

hahaha za 1.5m to nawet design dla vegi nie wygrasz

weź usuń ten poradnik

Ja na 5 kontach wygrałem za 1kk

w godzinach 12-14

Opublikowano

wdłg mnie to nie możliwe

no cóż, wszystko zależy od farta, pory licytacji, ilości graczy na serwerze, tego kto licytuje itd., itp.

ale jak się chce, ma cierpliwość, czas na obserwację to można naprawdę za niewielkie kwoty aukcje wygrywać

ja np. uzbroiłem córce vegę we wszystkie elitarne dodatki (z wyjątkiem cpu4 bo ten to mnie trochę kosztował :) ) za w sumie jakieś 1,5 mln kredytów - to nie pomyłka 1.500.000 kredytów :D

np. ładownia 100% za 25k, ammo 150% za 25k, wyrzutnia hellków za 10k (!), robot 4 za 2k (niecałe), labo (tylko lasery - czyli ten lepszy wg mnie) 5k, i tak dalej i tak dalej

napędy kupione za urkę, bo 2k jesteś w stanie uzbierać bardzo szybko latając nawet tylko na 1-2

btw. vega też wygrana - za 4,5 mln o godz.14.00 (!) i obydwa designy do niej godzinę później za mniej niż 800k za każdy (!)

co do osłon, to tutaj sprawa się nieco komplikuje - wygrałem dwie, jedna po drugiej za 1,5 mln każda :), a chwilę później wtopiłem 15mln :(

LF3 nawet nie próbuję, bo poniżej 30-40 mln rzadko kiedy się udaje (mi przynajmniej) o irysach nawet nie wspomnę - zdarzało mi się wtopić prawie 100mln, ale znam ludków którzy wyciągali irysy za mniej niż 5mln, kolega z mojego klanu wytargał irysa o 3 w nocy za mniej niż 3mln (szczęściarz)

Opublikowano

Kombass - Pokazać jak wygrałem LF3 za 700tys na PL1? Przedwczoraj to było.

Czytaj uważnie...napisałem o laserze LF2 a nie LF3....z resztą konkurs skończony bo i tak sam sobie zrobiłem przelew ;)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...