Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. MAm easyMetina2 Na Miecha i nie wiem jak nim zarobić.. Bo na malzach juz mam 3 bany po 1 dniu uzytkowania.. Chciałbym abyscie mi wymienili najlepsze sposoby na zarobek.. ;) Beda + i -!

ZBIERAM - !!!! :)

Opublikowano

Dobij trzeba wojami z 12-15 lvl : ) zapros ich do gildi albo niech ktoś zaprosi te konta;)Zrób im eq +5/6 i na malpy: D

Troszke zarobisz^^

Opublikowano

Najlepiej zarobisz w M3 i Medalach Konnych...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Słuchaj najlepiej zarobisz idź 1 Lvl do Doliny i włącz DH i chara-nooba.CZyli robisz jedno konto zapraszasz do PT wylogowywujesz sie i działa :D

Because I'm The Miz and I'm AWESOME!

KLIK

lechpoznan.gif

Zbieram minusy!

Opublikowano

3x Sura WP/ Mental wbic nimi 54 i leciec na lordy malp ^^ kamieni full a o medalach juz nie wspomnie ^^

Ja Mialem Sure WP 54 lvl skille m3 11k hp buffa i dawalem rade pol lochu tam ghdzie lord ^^ po 3 medale a jak ustawisz jeszcze na bota i 3x surawp/mental to bedize miodzio ^^ po dniu jakies 1kkk

Czemu Sura wp? Strach! Dzieki strachowi nie leca do Ciebie moby i do tego mini Silne i Ostrze ktore daje pz^^ 3x fms +9 20 sr z kd (wiem lekki wydatek ale oplacalny)

Czemu mental? Duzo defa anwet dobry dmg

Boisz sie o eq? polecam kilka sposobow!

Podczas bocenia sprawdzasz czy ktos jest wszystko ok, Zerkasz co np 2h czy ktos jest w komnacie, Jest opcja ze jak bot zauwazy kogos innego to przestaje lurowac itp to jest przydatne

Jezeli np konczysz bocenie o 22 ( musisz juz isc spac itp) Przerzucasz eq na jakis 1 lvl (ale nie przez odpalone em2! Tylko wlaczasz oddzielny proces mt2.exe i wtedy mozesz przerzucac[Wylacz em2!! pamietaj! jezeli bedziesz mial proces em2.exe wlaczony to moze Ci wykryc em2 jezeli odpalisz spatchowanego metka z hs])

Jezeli sie dorobisz eq +9 na te botki i eq z pz to moze dasz rade 1 postacia na innym ch inna komnate jechac chodzi mi ze kazda postac na 1 lorda ^^ czyli 1 sura wp na ch1, 2 sura na ch2 itp (z lordow leca kamole^^)

Fajnie by bylo jak bys napisal na jakim S grasz ^^ moshe bym tez wykupil em2 i sie przylaczyl?

Aby zrobic takie dropy potrzeba duzo yangow i kasy <zl> 1 miesiac to wyexpienie postaci i zrobienie naprawde dobre eq a 2 to drop ^^ jest ryzyko ze przez ten czas dostaniesz bana ^^ ale trzeba wiedziec gdzie bocic, kiedy bocic, i jak sie zabezpieczyc

Moge zrobic tuta tylko napiszcie czy chcecie (znam sie troche poniewaz bocilem naprawde dlugi czas i przez te 2 lata mam wiadomosci na ten temat^^)

@Moje GG!!! Zapraszam!! OSoby ktore chca wiedziec wiecej gdzie bocic itp! WSZYSTKO ZA DARMO! ;D

6188689

Sorka ze tak troche bez sensu pisze i tak chaotycznie ale na szybko ^^

Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...