Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO]Gracz o nicku kur*** Ma ostre hacki

SKRILLEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mimo iż napisałeś żeby zamknąć temat, to napiszę tu coś.

Miałem podobną sytuację.

Poprostu wbił sobie ktoś i zaznaczył cuboidem 2 punkty w miescie i zalał wszystko wodą.

Potem wyłączyłem serwer, patrzę do pliku ops.txt, a tu co ? Nicki kolesi którzy byli na serwerze.

Poprostu nie dodawajcie swojego nicku do ops.txt ! Plik ma być czysty !

A admina dawajcie sobie w pluginie Permission.

Poradził mi tak Krzysztofa, i potem próbowali kolesie wbić, ale już im się nie udało ; )

Opublikowano

pisales ze banowales go na IP ale mogl miec zmienne albo programem zmieniac wiec radzilbym na caly zakres ip go zbanowac bo slyszalem o czyms takim

Opublikowano

Wszędzie tylko widzę : hacker , hacker , hacker . Ludzie czy wy w ogóle wiecie co to znaczy? Ktoś używa cheatów czy coś podobnego i od razu haker. Zrozumcie , że hakerzy nie włamują się by niszczyć i psuć pracę innych ludzi. Mówicie o CRACKERACH ! Irytuje mnie to już i jest to bardzo krzywdzące dla osób , które zajmują się hackingiem (mówię tu o normalnych osobach , a nie o rozwydrzonych małolatach, które mają się za wielkich znawców) . A tak na marginesie: gdyby nie ci "źli i niedobrzy" hakerzy to byście nie mieli nawet internetu.

Przepraszam za offtop ,ale musiałem ;]

Opublikowano

Bana dostał od hosta - nie wiem na co, ale jak dotąd poskutkowało...

Nie widziałem go od tamtej pory ani razu.

gargol12 najprawdopodobniej miał zmienne IP.

G33K dostosuję się do twoich wskazówek...

Wszędzie tylko widzę : hacker , hacker , hacker . Ludzie czy wy w ogóle wiecie co to znaczy? Ktoś używa cheatów czy coś podobnego i od razu haker. Zrozumcie , że hakerzy nie włamują się by niszczyć i psuć pracę innych ludzi. Mówicie o CRACKERACH ! Irytuje mnie to już i jest to bardzo krzywdzące dla osób , które zajmują się hackingiem (mówię tu o normalnych osobach , a nie o rozwydrzonych małolatach, które mają się za wielkich znawców) . A tak na marginesie: gdyby nie ci "źli i niedobrzy" hakerzy to byście nie mieli nawet internetu.

Przepraszam za offtop ,ale musiałem ;]

Napisałem HACKER bo HACKER potrafi przeróżne rzeczy i włam na serwer FTP to dla niego pestka.

Nie zakładaj z góry że to NIE BYŁ HACKER.

Owszem mógł to być również CRACKER, co jest bardziej prawdopodobne niż HACKER :)

Opublikowano

Piszecie hacker, hacker, hacker a wiecie co to CRACKER?!

w dodatku były w kodzie że serwer został przeciążony i to kilkanascie razy pod rząd: jak DDoS

Może masz jakiegoś keyloggera w kompie lub inny syf? lub na pukawe sie jakoś włamali?

PS:

DDoS - atak na serwer w celu uziemienia serwera ( tzw. zapełnienie zasobów serwera w celu przeciążenia )

Cracker - osoba łamiąca zabezpieczenia itp...

Na przyszłość myślcie 10 razy zanim coś napiszecie...

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...