Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Wielki Problem]Porty i start serwera (32bit mam)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemasz mam taki problem ponieważ gdy odpalam 32bity pisze cos takiego:

To jest ukryta treść, proszę

Przeinstalowywalem server tzn. Bukkit ale serva z minecraft.net tez jave tez przeinstalowywalem porty zmienialem na podstawowym to samo i na innych tez na byle jakich tez resetnowalem kompa i wogole nie dziala prosze o pomoc dam + a o to screen wykonany

658267m.jpg

|

|

|

To jest ukryta treść, proszę

Pozdro i help dam +

Daj -

Opublikowano

Sprawdź, czy nie masz już włącznego serwera w tle. Wejdź w menedżera zadań i sprawdź czy jest proces javaw.exe. Jeśli jest, to go wyłącz i ponownie włącz serwer. Na pewno dobrze wpisałeś ip z hamachi?

1339163822-U301909.png

Opublikowano (edytowane)

Tak ip dobrze a w meneedzerze nie ma bo i tak jak bym resetna kompa to by sie wylaczylo a to robilem

@up prosil bym o glownego porta tzn nawet 22 cos tam czy jakos tak bo mialem blad z ip wlasnie pomylka w 1 ale nadal to pisze tylko port tamten potrzebny i zobaczymy

Nadal nie dziala nic prosze help jak gram na 1.5 serw pisze quated server

Edytowane przez J3Ju

Daj -

Opublikowano

@topic

dokładnie to samo co up. Pierwsze moje skojarzenie co do portu 11002 to jest metin.

Z portami myślę, że chodzi o to, że jeżeli masz wewnętrzne ip serwer otwiera port tylko 25565 i dlatego tylko on jest wolny na serwerach hamachi. Moze jest on domyślny w ustawieniach routera czy coś takiego ( jest otwarty ). Dokładnie nie jestem w stanie powiedzieć czemu akurat ten port, ale poprostu nie należy go zmieniać, gdyż na serwerach hamachi niestety nie zadziała. Jeśli jest to dedyk wtedy inna sprawa.