Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny]Deeperia RPG[1.66!] [24/7][DEDYK][24/7][RPG][200 SLOTOW!]

Deepek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

10972701319647617060.png

Deeperia RPG - zupełnie nowa, ciekawsza alternatywa dla nudnych i identycznych freebuildów!

IP: rpg.minemania.pl

daneoserwerzeminecraft.png

•  
    # Potwory: ON
    # Moby: ON
    # Whitelist: OFF!
    # PVP: ON (System frakcji)
    # Piekło: ON
    # Sloty: 200
    # IP: rpg.minemania.pl
    # TYP: RPG

Jesteś znudzony kolejnym serwerem freebuild, na których zawsze w pewnym momencie kończą się pomysły na marnowanie czasu budując kolejne dziwne budynki?

Na Deeperi, każdy gracz wybiera dla siebie pracę(rolę), którą wykonuje. Lubić kopać? Zostań Gornikiem! Lubisz Budować? Kasta budowniczych czeka na Twoje podanie. Jeżeli masz sporo innych zajęć poza minecraftem, lubisz pograć rzadko, ale ciekawie - wybierz klasę hutnika lub manufakturzysty. Lubisz dynamikę, odkrywanie nowych miejsc oraz walkę z potworami? Wybierz najemnika - chroń graczy przed niebezpieczeństwem!

Serwer jest bardziej rozbudowany pod względem ekonimcznym niż zwykły freebuild - tworzy sieć połączeń, każda kasta się uzupełnia. Dzięki głęboko zakorzenionemu systemowy iConomy gra się nie nudzi!

Przykład:

Górnik chce zwiedzić cave aby nachapać się surowców - potrzebuje kilofa, więc kupuje go od manufakturzysty, który z kolei potrzebuje żelaza od hutnika... Zainteresowałem złożonością i bardziej wymagającą rozrywką? Zapraszam!

Działający system frakcji dodatkowo uciekawia rozgrywke! Zbierz znajomych, załóż frakcję, walcz z innymi!

1-26070-560x95.png

daneopolaczeniuminecrafi.png

• Serwer Dedykowany!
    Adres IP: rpg.minemania.pl
    TS: ts3.minemania.pl

dynamap:
http://rpg.minemania.pl:8123/

Parametry maszyny:
Intel® Core™ i5 CPU 2300 @ 2.80GHz
16 GB DDR3
2000 GB HDD SATAII
100/100 mbit

Draperia RPG - poznaj radość płynąca z PRAWDZIWEGO teamplaya!

Jak zacząć?

1. Narąb trochę drewna

2. Sprzedaj w skupie na środku miasta, tabliczki doprowadzą Cię do celu

3. Kup przy pomocy komendy /res market buy <nazwa> pokoik w bloku, aby mieć pierwsze mieszkanie

4. Poproś Wszechmocnego o nadanie klasy postaci.

Opublikowano

sprawdze i dam edita

po 5 minutach mowie ze server ma wielkie lagi,do tego admin nie chce dac starta (bez niego budowac sie nie da) i jak kazdy inny survival

kxAyLut.png

Opublikowano

Jesteś w błędzie - na początku musisz po prostu wykonać kilka podstawowych czynności zanim otrzymasz pracę, np narąbać trochę drewna.

Przedmioty sprzedajesz w skupie naśrodku miasta.

Opublikowano

ja tam niewiem o co wam chodzi ludzie.... serverek dobry lagow niema (wy macie lagi nie serv...) mila atmosfera admini mili pomagaja na poczatek dla mnie serverek IS GOOD ^^ gram od 10 min a juz czuje ze bende gral na nim przez dobre 3-4 tygodnie

Opublikowano

dlaczego jak wchodzę jestem na spawnie to nie mogę iść nigdzie ?

edit

i jeszcze w ogóle nie mogę się zarejestrować pisze uknow command

edit 2 juz nie trzeba zle sie rejestrowalem

Opublikowano

A ja powiem tak SERWER JEST DO DUPY JAKIE NOOBY CIE NON STOP BIJĄ BO MASZ SKIN CREEPERA -.-

NIE POLECAM !

P.S Miałem 5 staków drewna i jakiś noobek mnie zabił -.-

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

Jeżeli chodzi o osoby, które na początku mówiły o lagach to były one spowodowane pewnym pluginem. W tej chwili na serwerze jest ok. 30 osób i lagów nie ma.

Opublikowano

polecam serwer :)

jest to drugi serwer sieci serwerów:

logo.png

zapraszamy!

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Opublikowano

Na tym serwerze sa duuuże lagi nie opłaca sie grać

Bzdury opowiadasz! Lagi są tylko i wyłącznie w mieście, bo twój net nie nadąża pakietów przyjmować ;]

Opublikowano

Zgadzam się z Deepkiem. Lagi są tylko w mieście i mają je osoby o słabym łączu internetowym, oraz słabym sprzęcie. Serwer świetny. Miła administracja i mnóstwo ciekawych pluginów.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...