Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. :P

Mam problem, który polega na tym że mój komputer jest bardzo, bardzo słaby i jak byście mogli mi pomóc w optymalizacji Minecraft/całego systemu.

W razie potrzeby mogę podać parametry mojego komputera. Z góry dzięki ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Mam tego moda, wgrałem go na wersji 1.5 i od 1.6 juz ten mod tak jakby nie działa.

To normalne, że mod przeznaczony na wersję 1.5 nie będzie działał na wersji 1.6, ściągnij z tego linku co Ci podałem, jest przeznaczony na aktualną wersję ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

I jeszcze jedna prośba. :P Czy może mi ktoś wytłumaczyć jak wgrac Mod Loadera bo robie wszystko zgodnie z poradnikami i jak odpalam gre, w chwili kiedy ma sie pojawić logo Mojang jest czarny ekran.

Opublikowano

Wiem, tylko chodzi o to że ten minecraft jako jeden z nielicznych chodzi na moim PC bo jak ściągałem z neta to bardzo dużo wersji nie działało.

Opublikowano

256 mb ram? M.in 1GB musisz mieć, słaba karta graficzna i procesor. Kupuj nowy PC, bo to Ci nawet gry Tibia nie uciągnie.

I zapoznaj się z tym poradnikiem :

http://www.mpcforum.pl/topic/371914-tut-jak-pozbyc-sie-lagow/page__p__2637244#entry2637244