Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto premium-problem

askolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generator, - ON generatuje kody, - NIE zawsze są prawdzie.

Czasem działa , ale rzadko.

Kup Sobie za 45 zł Oryginała.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

acha :/ ruwnie dobrze moge sam w głowie "wygenerować" taki kod :)

@Edit

mam pytanie czy te darmowe konta za punkty działają? i czy musze wysyłać te głupie sms żeby dostac 2-7 pkt. lub zapraszać ludzi żeby dostać 10 pkt? pytam się ponieważ gdzieś pisało (chyba na tym forum) że to nie działa

Opublikowano

Mam takie pytanie, mianowicie:

Tak czy siak chciałbym popróbować ale tych kodów jest tyle że jasny :D Korzystam z http://www.youtube.com/watch?v=mTUKuIUyVOc

Tak, wiem że ma wyjść nowa wersja ale dopóki nie ma to chcę sprawdzić te. No i ten generator polega na tym że generuje kody i mówi które MOGĄ być prawdziwe. Tak więc moje pytanie: jest jakiś automatyczny "wpisywacz" tych kodów? Z notatnika? Bo ten generator właśnie te MOŻLIWIE dobre kody wrzuca do notatnika. Czyli szukam programu co by wpisywał te kody, bo nie chce mi się ręcznie :D Jest coś takiego?

Opublikowano

Mówi się trudno :D, a wracając do mojego drugiego pytania, czy dziłają te punkty?

@edit

@Darv29

Dasz linka do tego programu? :P , skoro to wgrywa do notatnika to możesz kożystać z funkcji kopij,wklej :D

Opublikowano

To było do mnie z tym programem? Chodzi ci o ten "wpisywacz" czy o tamten generator z filmiku? Jak o generator to link jest w opisie filmiku a jak o "wpisywacz" to nie mam, tylko pytam czy ktoś ma :D A jak to nie było do mnie to przepraszam ;)

Opublikowano

@I hate you

1. jestem dyslektykiem

2. masz racje nic nie jest za free ale warto spróbować

3.tak żal mi 50 zł na grę w której widać piksele :D

A poza tym o ile się nie mylę to te forum jest o chitach,botach itd.

Opublikowano

Co z tego że o cheatach? Generator gift code to nie cheat -.- Jeżeli masz piracić to sobie pirać tą grę a nie tak oszukiwać, to już jest gorsze od piracenia. Jeżeli Dla ciebie wgrze liczy się tylko grafika to na minecrafta nawet nie powinieneś się patrzeć.

1. jestem dyslektykiem

Każdy tak gada a dowodów 0 -.-

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Mnie nie interesuje grafika bo grałem w tibie, margonem itd. a minecraft daje taką "swobodę" w grze i w ogóle ma w sobie "to coś"

Każdy tak gada a dowodów 0 -.-

gdybym nie był dyslektykiem to bym nie chodził do pedagog i do poradni żeby mieć taki papierek pozwalający mi pisać dłużej na egzaminach w specjalnie cichszym pomieszczeniu.

a poza tym się nie kłuć o obaj dostaniemy po ostrzeżeniu

Opublikowano
3.tak żal mi 50 zł na grę w której widać piksele
Mnie nie interesuje grafika bo grałem w tibie, margonem itd. a minecraft daje taką "swobodę" w grze i w ogóle ma w sobie "to coś"

Zaprzeczasz sam sobie. Wróć do tibii lepiej bo to gra na Twoim poziomie. Cya, nie odpowiadaj.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

sprzedam ci mario Super grafika 2D! i to tylko za 100 zł. Gdybyś poczytał jeszcze wcześniej to byś wiedział że zapytałem się o te punkty czy działają

Opublikowano

@ I Hate You

Ja nie mam oryginału bo mi kurw** szkoda kasy. Na świecie nie ma tylko komputerów. Zamiast wydać 50zł można dozbierać jeszcze 50zł i kupić porządny sprzęt sportowy. Jeśli każdy będzie kupował takie premium w MC, a nie uprawiał jakiś sport, Polska będzie jak amerykanie w McDonald, albo Burger King. Więc pozdrawiam jeśli cały swój wolny czas tracisz przed komputerem.

Woe to you, on earth and sea, for the Devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short...Let him who hath understanding reckon the number of the beast.For it is a human number...Its number, is 666

p><p>[img]<a href=6006.png&tekst=O k*wa ewoluowal ' alt='6

Opublikowano

@Kaawa

zgadzam się w 190% z tobą, Wyjołeś mi to z ust. ja zbieram aktualnie na wiatrówke ale mniejsza o to.

@I Hate You.

muwiąc że żal mi 50 zł miałem na myśli że kase zbieram na coś innego.

@Edit

Czy ktoś się oriętuje czy działją te punkty na free Accouns. bo na servach nudzi mnie ten sam skin i to że nie na wszystkich serwerach moge grać :/

Opublikowano

@Up

THX. tera mi sykoczyłob takie coś

Woah!

Something seems to have gone wrong. We'll have a tinker with it momentarily, please check back again later

. Myśłe że święcą się kłopoty :D
Opublikowano

@topic

Przypatrz się na tym filmiku 1.24 , 1.26

A jak nic nie widzisz przewijaj aż zobaczysz. Zwykły fake nie ma działających generatorów ... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...