Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zna ktos jakies fajne mmorpg?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś z was jakąś fajną gre mmorpg w której nie ma takich bajkowych magi tylko jakies bardziej sensowne skille najlepiej realne

Gra ma być po polsku

Jeśli ktoś zna niech pisze

Fajnie by było jak by ktoś znalazł jakieś mmorpg w której można by się uczyć jakiś sztuk walki... kung fu itp itd

Ma w tej grze się bić lvl xD są takie co nie ma lvli :P

Piszcie !!:D

Z góry thx

Opublikowano
której nie ma takich bajkowych magi

czy wy czytacie treść tematu ??

może i metin nie ma takich bajkowych skili ale on schodzi na psy ... a reszte ma bajkowe jak ...

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

League of Legends. : )

Przy okazji pomożesz w rozwoju działu tejże gry na mpcforum, bo narazie jest on jeszcze w powijakach : <

1373662483-U83583.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja proponuje Last Chaos ta gra wymiata nie jest prosta a czitów do niej prawie nie ma

Na poczatku gralem w metina ale last chaos zlapal mnie za serce i potrzasna to jest prawdziwa gra mmorpg

Tylko i wylacznie polecam Last Chaos

Opublikowano (edytowane)

Ja proponuje Last Chaos ta gra wymiata nie jest prosta a czitów do niej prawie nie ma Na poczatku gralem w metina ale last chaos zlapal mnie za serce i potrzasna to jest prawdziwa gra mmorpgTylko i wylacznie polecam Last Chaos

Najlepsze jest w tej grze jest to, że musisz farmić punkty na umiejętności na około 30 lv do 30k dostając 1 punkt za 2 moby. -.-

Bez farmienia będzie cieniutko.

MMORPG bez magii to rzadkość. Ja ci polecam Rappelz.

Krótki opis Rappelz:

Rappelz jest dobrze rozbudowana grą mmorpg. W grze występują 3 rasy, którymi możesz grać. W grze występują 33 klasy postaci (nie to co w metinie - 8 :D).

Twoja postać może mieć maksymalnie 3 klasy. Pierwszą dostaje się od razu na 1lv, drugą wybiera się na około 10 lv, a trzecią na około 50lv.

Maksymalny level w tej grze jest różny - zależy jaką rasą grasz, ale maks. lv to około 150.

Możesz mieć własnego "zwierzaka" (np. wilka, żółwia, orka, cerbera, dżina, białego smoka i wiele więcej...) , który będzie ci pomagał w walkach.

Gra ma bardzo dużo questów - wykonanie ich wszystkich to nie mały wyczyn.

Gra jest w polskiej wersji językowej. Jest teraz o ile się nie mylę w siódmym rozdziale "Zasłona Mroku".

Gameplay:

To jest ukryta treść, proszę

Strona główna:

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez walker123