Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć. Ostatnio ściągnąłem sobie z neta save z wielkim zamkiem. Tak się spodobał, że postanowiłem go skopiwać na mój save. Ściągnąłem MC Edita i zacząłem robotę.

Gdy już skończyłem okazało się że nie skopiowałem podziemi (Mają prawie 60 w dół). Próbowałem parę razy, ale niestety nie udało się. W linku poniżej dodaję render mojego światu i zamku, oraz save mojego światu i zamku. Czy mógłby ktoś skopiować ten zamek (Na renderze zaznaczyłem ile chce, aby było skopiowane) i dać na uploada jego scemat (w MC Edit), a jeśli ktoś będzie chciał wkleić zamek, to w jakieś dobre miejsce (nie za daleko od bazy). Bardzo o to proszę! Zachęcam do obejrzenia mojego save bo jest w nim trochę fajnych rzeczy! PROSZĘ O POMOC!!!

Link do savów i renderów:

http://hotfile.com/dl/120117012/14d45b6/Zaczniki.rar.html

Edytowane przez BudowniczyCreep
Opublikowano

Wiem, że nie pisze się dwóch postów pod sobą, ale chciałbym napisać, że temat jest już do zamknięcia. Wracając do zamku, nauczyłem się obsługiwać MC Edit-a, ale zdecydowałem się zbudować zamek ręcznie. Jestem już w połowie :D Mój save będzie dostępny pod tym linkiem (niedługo, jak skończe zamek i dokończe parę projektów). Naprawdę poleczam go ściągnąć bo jest bardzo ciekawy i ma dużo budynków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...