Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

powrót do tibi heh

konrad9510

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wracam do tibi tylko tym razem do RL i mam do was kilka pytań:

1) Kim grać?? Knightem? Czy kogo proponujecie?

2) Na jakim serwerze proponujecie grać?? Oraz NON pvp czy pvp??

3) Jaki jest bot aktualnie dobry, niewykrywalny?? Słyszałem, że Neobot jest nie wykrywalny to prawda??

4) Opłaca się kupować licencje do tego wyżej wymienionego bota??

5) Postacią będę grał ja oraz kolega, oraz postać będzie trochę na bocie trochę samemu ( zależy od czasu ), wiec proszę napisać jaką lepiej profesje wybrać

6) Podajcie linka lub nazwę programu do wykrywania keyloggerow itd, aby nie było hacka heh :). Kompa mam po formacie i mam nowy system, ale reszta partycji nie była formatowana, więc jakiś program do keyloggerow itd prosiłbym. Reszta partycji formatowanie odpada dlatego wolę program jakiś itd.

Dodam, że również jakbym zaczął grać to planuje kupno PACCA.

I to chyba na razie wszystko. Proszę odp najlepiej po kolei czyli 1) i odpowiedź. Proszę o pomoc i Pozdrawiam ! :).

PS: Log z HijackThis:

" http://www.speedyshare.com/files/28852527/hijackthis.log "

Skan: " http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c80c65621c1143d2a96189a286aef8566934169cf755628d565e13545402a0ea-1307462074 "

Jak ktoś nie pewny na pobieranie mogę treść skopiować i napisać.

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

Opublikowano

3) Jaki jest bot aktualnie dobry, niewykrywalny?? Słyszałem, że Neobot jest nie wykrywalny to prawda??

5) Postacią będę grał ja oraz kolega, oraz postać będzie trochę na bocie trochę samemu ( zależy od czasu ), wiec proszę napisać jaką lepiej profesje wybrać

6) Podajcie linka lub nazwę programu do wykrywania keyloggerow itd, aby nie było hacka heh :). Kompa mam po formacie i mam nowy system, ale reszta partycji nie była formatowana, więc jakiś program do keyloggerow itd prosiłbym. Reszta partycji formatowanie odpada dlatego wolę program jakiś itd.

I to chyba na razie wszystko. Proszę odp najlepiej po kolei czyli 1) i odpowiedź. Proszę o pomoc i Pozdrawiam ! :).

" http://www.speedyshare.com/files/28852527/hijackthis.log "

Skan: " http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c80c65621c1143d2a96189a286aef8566934169cf755628d565e13545402a0ea-1307462074 "

1) Jeżeli masz pacc i chęć do skillowania śmiało zagraj Knightem :) Najszybsza profa do expa ;p

2) To zależy czy lubisz walczyć czy nie ... Osobiście wole Non - pvp ( Mam ochotę grać w spokoju bez wojen :) ) Światów jest wiele osobiście gram na guardi.

3) Nie wiem nie korzystam.

4) ----------------------

5) Knight , palladin

6) Antywirus ArcaVir .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Sprawdzilem logi i usun

O20 - Winlogon Notify: LogonInit - logonInit.dll (file missing)

Troszke przeszkadza ale nie konieczne ^^

z tego co wiem to jest Win 7 sp2 albo juz 3 (nie jestem pewien) Radze zaaktualizowac system (masz sp1 xD)

Opublikowano

Sprawdzilem logi i usun

Troszke przeszkadza ale nie konieczne ^^

z tego co wiem to jest Win 7 sp2 albo juz 3 (nie jestem pewien) Radze zaaktualizowac system (masz sp1 xD)

Jak Win 7 z sp 2 lub 3? heh :). Tak mam Win 7 z SP1, ale system nie dawno był postawiony to dlaczego mam zaktualizować go? A od czego jest ten Winlogon co niby trochę przeszkadza??

PS: Niech ktoś się jeszcze wypowie odnośnie moich pytań, a szczególnie tych botów i keyloggerów:)).

Opublikowano

" http://www.speedysha.../hijackthis.log "

Skan: " http://www.virustota...a0ea-1307462074 "

1. Większość osób poleci, abyś grał knightem, więc graj nim

2. //

3/4. Neobot jest najlepszem botem do Tibii i niewykrywalnym, więc opłaca się za niego zapłacić

5. Najłatwiej się boci knightem, więc jak chcecie bocić to nim grajcie

6. Antywirusa pewnie masz, więc zainstaluj jeszcze Malwarebytes' Anti-malware, oraz DR. Web CureIt i oczywiście skanujesz nimi FULL i jeszcze się przyda program OTL, który tworzy logi (logi wklejasz na forach jak helpc.eu, czy dobreprogramy.pl).

Jest też ciekawy program KeyFinder (korzystałem i polecam): http://keyfinder.pl

Z loga HJ usuń

@brayantgk

JEST TYLKO SP1!

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Dzięki Panowie. Niech ktoś się jeszcze wypowie, ale konkretnie tylko tych botów jaka jest ich rzeczywista prawda oraz jak działa ten MASS ban czy coś takiego.

PS: Dostaliście po + :).

Opublikowano

Nawet się nie zastanawiaj nad botami tylko bier NeoBota bo jest najlepszy :] a co do ochrony. Polecam program KeyFinder.

Jest to narzędzie przygotowane do profilaktycznego sprawdzania plików pod względem ich bezpieczeństwa, a także do stałej ochrony haseł w pamięci gry.

Ciekawsze funkcje programu:

-Stała ochrona haseł w czasie rzeczywistym silnym algorytmem = nawet odczytana pamięć będzie nie do rozkodowania.

-Oparta na Tibijskich grafikach klawiatura ekranowa wbudowana w grę = zabezpieczenie przeciw odczytowi wciskanych klawiszy.

-Skanowanie heurystyczne = rozpoznawanie keyloggerów zanim zostaną skatalogowane, tylko na podstawie ich budowy.

-Skanowanie procesów = skanuje już włączone programy.

-Automatyczna aktualizacja = wystarczy 1 kliknięcie by sprawdzić czy nie ma nowszej wersji.

-Usuwanie wpisów keyloggerów z rejestru.

-Skanowanie całch folderów.

I oczywiście otwieranie tibi programem SandBoxie.

Czym tak na prawdę jest Sandboxie ? Jest to program tworzący wirtualny rejestr i procesy na naszym komputerze co powoduję że owy proces jest nie widoczny z zewnątrz. Prościej mówiąc po uruchomieni Tibi widzimy ją tylko my. Nawet posiadając na komputerze keyloggery , trojany i inne exploity kierowane pod Tibie nie będą one w stanie wysłać nic gdyż po odpaleniu Tibi w sandboxie staje się ona niewidoczna. SandBoxie tworzy wokół programu(jak nazwa wskazuje) "piaskownice" i nic się nie przedostanie

Dowód? Można odpalić 2 tibie bez żadnego MC itp. Po prostu 1 tibia nie widzi tego że 2 już jest odpalona :]

Polecam też tym programem odpalić bota.

@ja zawsze jak gram to te programy odpalam i NIGDY nie zhakowali mi konta. A gram już od tibi 7.6 ale z dużymi przerwami

snikersproject1.png
Opublikowano

) Kim grać?? Knightem? Czy kogo proponujecie?

6) Podajcie linka lub nazwę programu do wykrywania keyloggerow itd, aby nie było hacka heh . Kompa mam po formacie i mam nowy system, ale reszta partycji nie była formatowana, więc jakiś program do keyloggerow itd prosiłbym. Reszta partycji formatowanie odpada dlatego wolę program jakiś itd.

I to chyba na razie wszystko. Proszę odp najlepiej po kolei czyli 1) i odpowiedź. Proszę o pomoc i Pozdrawiam !

1.Knightem

2.On Pvp - Serwer Pandoria(sam tam gram i dużo polaków :) )

3.Neobot

4.Tak

5.Knight do bota

6.;//

Opublikowano

Dzięki Panowie. Temat można zamknąć dostaliście po +.

PS: Socom95 dzięki za opisanie wszystko dokładnie o tym Keyfinder, będę musiał go wykupić i zacząć grać.

Jeszcze raz dzięki Panowie!!.

PS: Socom95 możesz mi dokładniej powiedzieć jak uruchomić tibie itd prze ten SandBox??

Opublikowano

Dobra, już wiem kim będę grał, teraz niech tylko Socom się wypowie odnośnie tego SandBoxa czy jakoś tak i będzie wszystko. :)

Opublikowano

Sorry że dopiero teraz ale nie zaglądałem na forum :]

Tak w skrócie bo się spieszę.

Ściągasz program stąd http://sandboxie.com/

Po zainstalowaniu programu powinniśmy zauważyć podobne okienko :

MainWindow.png

Teraz obsługa programu.

1. Na dolnym pasku klikamy podwójnie w ikonke sandboxie

artyk1.png

2. Po otworzeniu się nam głównego menu naciskamy prawym klawiszem na DefaultBox. Następnie Run Sandboxed(uruchom w piaskownicy) -> Run Any program(uruchom dowolny program). Zgodnie z obrazkiem:

artyk2.png

3. Naciskamy Browse wyszukujemy Tibia.exe i otwieramy ją.

Nasza Tibia odpaliła się w [#] [#]. To oznacza, że program działa poprawnie.

artyk3.png

@jak coś to pytaj

snikersproject1.png
Opublikowano

Dobra Dzięki, jeszcze tylko ponownie przeczytam opis ten co napisałeś co on daje i wszystko. Temat można zamknąć.

Opublikowano

1.Pod bota 100% Knightem pod reczne granie bez PACC Knight Pall a z PACC Sorc lub Druid

2.Proponuje ci serwer Guardia [Non-Pvp] , jak chcesz bocic to lepiej na non-pvp

3.Bot to tylko BlackD Proxy <- tu masz go za free.[Jest platny]

4.Ja nie kupuje bo ten wyzej mi wystarcza i nie dostalem bana a uzywam z 4-5 miechy

5.To co w pkt 1 KNIGHTA

6.Ja uzywam ESET Smart Security [Nod 32 + Firewall wbudowany] + Malvare Bytes : Anti Malvare. Przeskanuje raz na tydzien i pewnosc ze na nastepny dzien nie bedzie niespodzianki :)

Pozdrawiam

@offtop Juz 800 post >.>

-

Opublikowano

Kogo uzależnia tego uzależnia mnie osobiście nie uzaleznia i prosze o nie pisanie bezsensownych tematów.

Opublikowano

Do Skrall dobrze, że podałeś linka do bota itd, ale mam z nim problem instaluje wszystko pod 7, potem wpisuje klucz czyli e-mail i hasło co jest w notatniku i wcale się nie loguje i mam ponownie wpisać, proszę o wytłumaczenie mi tego i podanie prawidłowego klucza.

Opublikowano

@Effx03

Za przeroszeniem na ch*j pier*olisz ? Jakie uzaleznienie ?!

Inni sie uzalezniaja od Metina inni od sexu inni jeszcze np od minecrafta itd.

Wiec dlaczego wciaz jakies je*ane dzieci wmawiaja ze tylko tibia uzaleznia i zmienia ludzi w NEO ?

Moze ty jestes uzalezniony od czegos ?

Takich ludzi to odrazu do ...

Niekumata lebiego :)

W dzieci NEO tibia zamienia to mnie rozbroilo totalnie :D Takiego 60 latka tez w dziecko "NEO" zmieni ? No popatrz tibia odmladza :O

No i teraz ktos mi inteligentnie napisze ze wyklinam i jestem NEO [Pozdro dla takiej osoby]

Masz problem ? Po co wchodzisz w dzial tibia i po co nabijasz sobie posty piszac ze ta gra jest do dupy ? Nie chcesz , nie graj no proste. Mi nie pasuje np CS to tam nie wchodze i nie pisze ze to taka i owaka gra.

@konrad9510

No powinno byc juz rozwiazane kazda metode ci wyslalem :)

@Modderator

Moze by ktos zamknal lub usunal ten temat , raczej wyjasnione a na co maja wchodzic i pisac ze tibia to gowno czy cos jeszcze innego. :)

Pozdrawiam

-

Opublikowano

@Skrall mądra wypowiedz :). Też mnie denerwują takie ludzie...

Usunąć może nie to może komuś się przydać :). Ale można już zamknąć, bo będzie nie długo SPAM.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...