Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Blad przy patchowaniu mt2.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Po dlugiej przerwie z PLem chcialbym na niego wrocic. Gralem na privach(z kamerem tez..). Zadowolony wlaczam wersje z stycznia/lutego(nie dotykana,nic nie bylo wklejane,siedziala spokojnie na pend-rive(kopia) i glowna na dysku D(gdzie nie mialem wgl innych privow,kamera etc) i ku mojemu zdziwieniu blad..http://imageshack.us/photo/my-images/191/beztytuuoni.png/

Poszperalem w necie.. usunelem patch.add,patch.ver,mialo pomoc.Patcher sie właczyl,pobraly sie potrzebne pliki,ale ku mojemu zdziwieniu wlaczyl sie torrent metin2.co.kr:(

Znowu poszukalem pomocy w necie,pozmienialem zawartosc patch.add,patch.ver itd i znow mam blad widoczny na ss'ie..;( Bardzo prosze o pomoc,+/- za odp!!

Z gory dzieki^^

Opublikowano

pobierz metka o oficjalnej strony i daj znać czy działa.

Jeżeli nie spróbuj przez kurczaki odpalić i daj znać czy działa ^^

banner-celtic.gif

Zapraszam na mój profil yt.

www.youtube.com/haaczykk

na którym 'vloguje'

rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!!

subskrybujcie !

oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow:

Opublikowano

W tym metku nie mam moda itd.. Przez kurczaki patrzylem,nie pomoglo. Metka instalowalem od nowa (2008) i ten sam błąd.. Czy to moze jest jakis problem z konfiguracja czegos etc..? Nie chcialbym robic formata,bo mam notebooka (bez stacji dyskow) i moglby to byc dla mnie pewien problem..:D

Daje +/-. Dzieki za odp,i czekam na wiecej^^

Opublikowano

A mnie screen dziala. Pobralem nowego clienta,ze str metin2.pl i znow ten sam problem;/ co moze byc jego przyczyna? Czekam na odp,z gory dziekuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...