Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo kolega ma mnie dziś podexpić ma 78 lv a ja 25 ale mamy łącznika i tu moje pytanie mam zamiar kupić sobie p expa żeby szybciej te lv wbijały.I pytanie brzmi czy to działa tak że mam pierścień expa kupiony a stoje w miesjcu w v2 kumple mnie expią a mi leci ten Exp 50% ? Wydaje mi się że tak ale wole się spytać niż kase stracić xD

xxx

Opublikowano

ja osobiscie odczuwalem wiekszy exp kiedys jak mnie na bo expili ,ale mowia ,ze to bujda i ,ze w party pd nie dziala

To może lepiej ks. lidera

xxx

Opublikowano (edytowane)

Ksiega lidera zawsze dziala. A Exp Ringa jezeli stoisz i nic nie robisz to chyba dostajesz 30% z tego co sie orientuje. Kiedys o tym byl temat, ale nie pamietam na jakim forum.

Edytowane przez Gamus
Opublikowano

Tylko liderem PT , nie będziesz ty więc KS nie bedzie działało ,

Pierścień będzie działał ,

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...