Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Router Gubi Pakiety ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ... to powiedzmy że mam problemy z internetem. Problem jest prosty , gram sobie i wszystko jest w porządku ale dwa do trzech razy na minutę mi internet przerywa. Nie jest to wina gry , ponieważ w Wolfie mam często conectio-interrupted tak samo jak w innych grach na tym silniku ( np. Q3:Arena ) , w cs mam Cl_flushentitypacket. Podobnie wygląda sprawa w innych grach. Najprawdopodobniej to jest wina routera i pakietów. Sam do końca nie wiem jak to naprawić , ale przy przeglądaniu neta czy zasysaniu naprawdę bardzo dobrze idzie i się nie przerywa. Ktoś ma pomysły dlaczego?

Opublikowano

Graj jak masz wyłączony 2 komputer ;) Podzielenie na router to ma takie ryzyko mój kolega też ma routera i też tak ma ^^ siła wyższa ;)

notoacta250.png

Opublikowano

po co Ci router jak nie dzielisz neta?

Imo masz gowniany router i Ci wyrabia. Kup sobie jakiegos linksysa i bedzie git

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

A no dlatego mam routera takiego bo nie mogę pociągnąć kabli przez dom ... pomyślę nad nowym routerem.

@down

no podobnie mam , tyle że u mnie speed test pokazuje odpowiednią prędkość

Opublikowano

Napisze w tym temacie bo mam podobny problem. Mam net 2mb. W fpsach mam zawsze najnizszy ping ale najwieksze lagi. Mam takie 2-3 sekundowe lagi co jakis czas (zdarza sie to dosc czesto). Gdy gralem na laptopie w tym samym miejscu gdzie teraz mam kompa tego problemu nie bylo. Moze jest jakies oganiczenie sieciowe bo w speedtescie neta pokazuje mi ponizej 1 mb a sciaga mi 100kb/s a powinno 250 jak to na laptopie bylo. Router mam linksysa zeby nie bylo. Prosze o wypowiedzi zarowno na moj problem oraz prazy :)

Opublikowano

bez przewodu zawsze bedzie przerywalo;/ qmpel ma tak samo najlepiej dokup sobie przewod i polacz troche kasy wydasz ale bedzie ladnie smigalo ;) lub usun wszystko co zakloca przekaz

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

Po polsku nie dociera że nie ma możliwości na KABLE!? Co za ludzie , ale co najciekawsze jest to że tuż po instalacji wszystko działało super a po paru dniach proszę ...